Haberler

Gençler 900 İlçede İnternete Ücretsiz Girecek

Abone Ol

Türk Telekom ve Ulaştırma Bakanlığı Gençlere İnternet Erişimi Sağlamak İçin "Ücretsiz İnternet Evi" Projesini Ankara'nın Beypazarı İlçesinde Başlattı. Projenin Türkiye'nin 900 İlçesinde Daha Hayata Geçmesi Bekleniyor.

Türk Telekom ve Ulaştırma Bakanlığı gençlere internet erişimi sağlamak için "ücretsiz internet evi" projesini Ankara'nın Beypazarı ilçesinde başlattı. Projenin Türkiye'nin 900 ilçesinde daha hayata geçmesi bekleniyor.

İnternet evine 20 adet bilgisayar bağışlayan Türk Telekom'un Ankara İl yöneticisi Mustafa Şenli, Ulaştırma Bakanlığı ile ortaklaşa gerçekleştirilen "Ücretsiz İnternet Evi" uygulamasını 900'e yakın ilçede hayata geçirmeyi planladıklarını açıkladı.

Ücretsiz İnternet Evi'nin açılışına Beypazarı Kaymakamı Hikmet Aydın, Beypazarı Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türk Telekom Ankara İl yöneticisi Mustafa Şenli, İncesu Telekom Müdür Tuğrul Çağan ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saat 08.00 ile 17.00 arasında vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek olan internet evinin açılışında Türk Telekom yetkililerine teşekkür eden Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "İlçemizde yaşayan gençlerimizin geleceğini hazırlamak, bilimin aydınlığıyla onları tanıştırmak görevimizdir. Türk Telekom'la işbirliği yaparak hizmete sunduğumuz bu çağdaş İnternet Evi'ni açmakta ki amacımız gençlerimiz doğru, sağlıklı bilgiye ücretsiz ve en hızlı şekilde ulaşabilmelerini sağlamaktır" dedi.

(DS-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title