Haberler

Gençlerbirliği-galatasaray Maçından Notlar

Abone Ol

Turkcell Süper Lig'de 28. Haftanın Açılış Maçında, Başkentli Taraftarlar Gençlerbirliği-galatasaray Maçına Fazla İlgi Göstermedi.

Turkcell Süper Lig'de 28. haftanın açılış maçında, başkentli taraftarlar Gençlerbirliği-Galatasaray maçına fazla ilgi göstermedi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın ''taraftarlar için kotayı kaldırdık'' açıklamasını yapmasına karşın, son haftalarda ligde aldığı başarısız sonuçların ardından şampiyonluk yolunda büyük yara alan takımlarına, bu önemli maçta beklediği desteği vermediler. Çok az sayıdaki Gençlerbirliği taraftarları da kale arkası tribünlerde takımlarını destekledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Gençlerbirliği karşısında forvette Hakan Şükür'ü yedek bırakırken, gol yollarında Ümit Karan ve Necati Ateş ikilisine şans verdi.

Başkente sakatlıkları bulunan Arda, Aydın, Aykut ve kırmızı kart cezalısı Iliç'in yanısıra Carrusca, Tolga ve Ergün'ü getirmeyen Galatasaray'da, Belçikalı teknik adam beklenen ilk 11'le sahaya çıktı.

Gençlerbirliği'nde ise teknik direktör Mesut Bakkal, kaleci Gökhan Tokgöz'ü uzun bir aradan sonra 18 kişilik kadroya dahil etti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, takımının Gençlerbirliği ile yaptığı karşılaşmayı izlemedi.

Sarı-kırmızılıların 2. başkanı Adnan Polat, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile birlikte karşılaşmayı protokol tribününden izlerken, basın tribününde 1 de Japon basın mensubu yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title