Haberler

Gençlik Haftasında Sokak Basketbol Turnuvası

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen turnuvada takımlar biri yedek olmak üzere 4 kişiden meydana geldi.

Osmaniye Valiliği öncülüğünde, Osmaniye Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen, 'Osmaniye Belediyesi Tek Pota Sokak Basketbol Turnuvası'na' üç ayrı kategoride 36 takım katıldı. Turnuvanın 3 gün boyunca devam edeceği kaydedildi. İlk maçlar oldukça kıyasıya mücadeleye sahne oldu.

Turnuva başlamadan önce duygularını ifade eden Belediye Başkan Vekili Mehmet Özkan, "Sayın Başkanımız Ankara'da olduğu için açılış maçlarına katılamadı. Ancak final maçlarınızı hep birlikte izleyeceğiz. Gençlik haftası etkinliklerine belediye olarak tüm desteğimizi verdik ve vermeye devam edeceğiz. Hafta etkinlikleri kapsamında düzenlenen tek pota basketbol turnuvasına katılan tüm sporculara başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ise bu organizasyonda kendilerine büyük destekte bulunan Osmaniye Belediyesine ve Başkan Kadir Kara'ya teşekkür etti. Yılın en genç haftasında gençlerle birlikte olduklarını ifade eden Demir, hafta etkinlikleri hakkında da kısa bilgiler verdi. 19 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da yine Cumhuriyet Meydanı'nda Gençlik Şöleni düzenleyeceklerini belirten Ökkeş Demir, tüm gençleri bu organizasyona davet etti.

Konuşmaların ardından temsili olarak potaya atış yapıldı. Törene Belediye Başkan Vekili Mehmet Özkan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kırgın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Belediye Meclis Üyesi Servet Aksu, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Azizoğlu katıldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

mehmet özkan osmaniye Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title