Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da

Güncelleme:
Abone Ol

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kavak ilçesinde yaşamını yitiren Yaşar Doğu Mahallesi Muhtarı Hüseyin Özdemir'in cenaze törenine katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kavak ilçesinde, kanser hastalığı nedeniyle yaşamını yitiren eski Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yaşar Doğu Mahallesi muhtarı Hüseyin Özdemir'in cenaze törenine katıldı.

Merve Camisi'nde cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazına, Özdemir'in ailesi ve yakınları, Bakan Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanvekili Turan Çakır, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Özdemir'in tabutu cenaze aracına konularak, toprağa verilmek üzere Kavak Merkez Mezarlığı'na götürüldü.

Bakan Kılıç daha sonra ilçedeki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nde partililerle sohbet etti. Esnaf ziyareti gerçekleştiren Bakan Kılıç, MHP Kavak Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, Kavak Belediye Başkanı ve MHP Kavak Belediye Başkan adayı Şerif Ün'e başarı diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Hüseyin Özdemir Samsun Kavak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title