Haberler

Gıda Bankası Törenle Hizmete Girdi

Güncelleme:
Abone Ol

Karaman Belediyesi Gıda Bankası, bugün düzenlenen törenle İmaret Mahallesi eski Tekel Binasında hizmete açıldı.

Gıdadan temizlik malzemesine kadar birçok ürün reyonundan oluşan market, Karaman'da yaşayan ihtiyaç sahiplerine ücretsiz alışveriş keyfini yaşatacak.

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Sosyal Market'le Karaman'da büyük bir eksikliğin giderildiğini söyledi. Bu marketten, kendilerine verilecek kartla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın alışveriş yapabileceklerini belirten Kâmil Uğurlu şunları kaydetti:

"Belediyemize müracaat eden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız durumları incelendikten sonra kendilerine kredi yüklü kartlar verilecek. Vatandaşımız kartlarındaki miktar kadar Gıda Bankasına gidip istediği ürünü alabilecek. İleriki günlerde giyim reyonlarımız da hizmete girecek."

Sosyal Marketin açılışına; Valimiz Süleyman Kahraman, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Selçuk Boz, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Askerlik Şubesi Başkanı P. Albay Rıza Beşer, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Atik ve basın mensupları katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kamil Uğurlu Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title