Haberler

Giresun'da Sağlıklı Yaşam Ormanı İçin 100 Fidan Dikildi

Abone Ol

Giresun Halk Sağlığı Müdürlüğü Gemilerçekeği Mahallesi'ndeki dolgu alanına "Sağlıklı Yaşam Ormanı" için 100 fidan dikti.

Giresun Halk Sağlığı Müdürlüğü Gemilerçekeği Mahallesi'ndeki dolgu alanına "Sağlıklı Yaşam Ormanı" için 100 fidan dikti.

Fidan dikme töreninde bir konuşma yapan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fadıl Özden, müdürlüğün kuruluşunun hızlı ve sorunsuz olarak gerçekleştiğini söyledi.

Dr. Özden "Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak, bugün buraya dikeceğimiz fidanlar kadar genç olsak da, halkımızın sağlığını korumak ve geliştirmek için üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Tüm halkımızın sağlıklı yaşamasını ve sağlıklı yaşlanmasını istiyoruz. Bunun içinde gücümüz yettiğince çalışacağımızın sözünü, sağlıklı yaşam ormanımız ile belgeliyoruz" dedi.

Vali Yardımcısı Cengizhan Aksoy da Vali Dursun Ali Şahin'in göreve başlaması ile Ağaç Dikme Seferberliği başlatıldığını ve kurumların yarış içine girdiklerini söyledi.

Orman Bölge Müdürlüğünün hızlı bir tempo ile ağaçlandırma çalışmasını sürdürdüğünü kaydeden Aksoy, "Sağlıklı yaşamımızı ormanlarımıza borçluyuz. Bu ağaçlandırmada toplumun bütün kesimlerinin sorumluluğu vardır. Bizde üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Hedefimiz Giresun'da ağaçsız alan bırakmamaktır. Bütün kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarını kampanyaya katılmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından fidanlar dikildi.

Programa Vali Yardımcısı Cengizhan Aksoy, bazı

daire müdürleri, davetliler ile Orman Bölge ve Halk Sağlığı çalışanları katıldı.

(AB-ÖS-Y

13.06.2012 17: 03: 53

TSI

NNNN - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cengizhan Aksoy Politika Giresun Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title