Haberler

Teravih Namazı Sonrası Çıkan Kavgada 1 Kişi Öldü

Güncelleme:
Abone Ol

Giresun'da teravih namazının ardından kahvehanede oturan cemaate yönelik silahlı saldırı bir kişinin ölümüyle sonuçlanırken, cami imamı ise yaralandı.

Giresun'un Eynesil İlçesi Kösemen Köyü'nde teravih namazından çıkıp kahvehanede oturan cemaate yönelik silahlı saldırıda, bir kişi öldü, cami imamı ise yaralandı.

CAMİ İMAMINDAN KÖYÜ TERK ETMESİNİ İSTEDİ

Olay dün gece teravih namazı çıkışında kahvehanede cami cemaatinin çay içip sohbet ettiği sırada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köy sakinlerinden Hamdi Gülenç (68) henüz belirlenemeyen bir nedenle cami imamı Cemil Çoban'dan köyü terk etmesini istedi.

SİLAHLA ETRAFA ATEŞ AÇTI

Daha önce aralarında her hangi bir husumet bulunmayan köy sakinlerinden Ali Osman Arslan (58) olaya müdahil olunca, Hamdi Gülenç belinden çıkardığı silahla etrafa ateş açtı. Açılan ateş sonucunda Ali Osman Arslan olay yerinde hayatını kaybederken, cami imamı Cemil Çoban ayağından yaralandı.

"ARAMIZDA HUSUMET YOK"

Olay sonrası Giresun'un Görele İlçesi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan cami imamı Cemil Çoban yaptığı açıklamada, "Teravih namazı sonrası arkadaşlarla birlikte oturup çay içerken Hamdi Güleç adlı şahıs geldi, döndü gitti. Tekrar ikinci kez geldi ve ilk sözü bana söyledi, 'Yarın burayı terk ediyorsun.' Yanımdaki arkadaşa da, 'Sen de buradan kalkıp gidiyorsun' dedi. Köy sakinlerinden Ali Osman Arslan, 'Yanımdaki misafire müdahale edemezsin' deyince kurşun sıktı. Aramızda herhangi bir husumet yok" diye konuştu.

KAÇIP AKRABASININ YANINA SIĞINDI

Hamdi Gülenç olay sonrası olay yerinden kaçıp bir akrabasının yanına sığındığı sırada Jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Arslan Cemil Çoban 3-sayfa Eynesil Giresun 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (32)

DERBEDER:

HERKEZİ İLÇEYE ALIRSANIZ OLACAGI BU TEMİZLEYİN KÖYÜNÜZDEN KOVUN PKK YANDAŞLARINI

Yanıtla916
karıkız meselesi:

imamın varbi yüzkızartıcı kahabati değilse 68 yaşındaki adam paralı maaşlı imamı vurmazdı. .

Yanıtla813
vay:

Türkiye nin kırsalı afganistan dan farksız.

Yanıtla313
demokrat:

camilerden imamları alın. laik devlette din devlet eliyle yönetilemez

Yanıtla124
cemaat:

imam bir pislik yapmıştır. sivas ulu cami vaazide bölücülük ve sayaset yaparak cemaatin tepkisisni çekti meczup ve bölücülük yaptı böyle adamların arkasınada namaz kılınmaz

Yanıtla112
06:

ne biliyonda böyle konuşuyorsun dinle alakalı ne varsa kim varsa kötü dimi sizi ermeniler siziiii

47
Urfali:

Allah askina haber basligina bakin '' teravih namazi kanli bitti. ''Disarda olan bir olayi camide namaz sirasinda olmus gibi gösteriyorlar. Haber yaparken biraz dikkat etmek lazim.

Yanıtla013
musa dunya:

o zaman nasıl Müslüman olanlara laf sokulacak Müslümanlık nasıl kötülenecek

24
Mustafa kaçmaz:

İmam değince düşünecen ve dikkat edecen. Bİzim köye benim bildiğim 3 hoca geldi . vallahi hepside birbirinden bozuktu. CAHİL köylüyü ve sarhoşları dost ediniyorlardı. Merkezi sistem ezan okurdu camiye dahi gitmezlerdi.

Yanıtla66
kaçmaz:

bu din düşmanlığın soyundan mı kaynaklanıyor.

11
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title