Haberler

Giresun Üniversitesi Rektörü Veda Yemeğinde

Güncelleme:
Abone Ol

Son Valiler kararnamesi ile Merkeze atanan Giresun Valisi Sayın Dursun Ali Şahin, Cumhuriyet Parkı Ayvasıl Liman Restaurant'ta düzenlenen veda yemeği ile Giresunlulara veda etti.

Vali Şahin yarın (14.08.2013) 11.00'de Giresun'dan ayrılacak.

Sayın Rektör Prof. Dr. Aygün ATTAR'ın da eşi Sadık Beyle katıldığı veda yemeğine; Giresun Milletvekilleri Mehmet GELDİ ve Selahattin KARAAHMETOĞLU, Ordu Valisi Kenan ÇİFTÇİ ve Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf MAYDA, İlçe Kaymakamları, Giresun Belediye Başkanı Kerim AKSU, AK Parti İl Başkanı Sabri ÖZTÜRK, CHP İl Başkanı Eşref KARAİBRAHİM, İl Genel Meclisi Üyeleri, İlçe Belediye Başkanları, İl Protokolü, STK temsilcileri ve davetliler katıldılar.

Yemekte uzun ve duygulu bir veda konuşması yapan Vali ŞAHİN; Giresun'da 28 ay önce sevgi ve heyecanla göreve başladığını, aynı duygularla da görevinden ayrıldığını ve Giresun sevdasının hiçbir zaman bitmeyeceğinin altını çizerek; 'Herkes bu dünyada rolünü oynuyor. O rolünü oynayıp 'Allaha ısmarladık' diyor. Biz de oyunun Giresun bölümünü oynadık. Bizim de senaryomuz burada bitti. Ama bizim Giresun sevdamız hiçbir zaman bitmeyecek" dedi.

Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan TURAN, Giresun TSO Başkanı Hasan ÇAKIRMELİKOĞLU, Giresun Vali Yardımcısı Fethi YORULMAZ, Ordu Valisi Kenan ÇİFTÇİ ve Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf MAYDA, Milletvekilleri Mehmet GELDİ ve Selahattin KARAAHMETOĞLU ile Belediye Başkanı Kerim AKSU birer konuşma yaparak, Vali ŞAHİN'e Giresun'a katkılarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki hayatında başarı ve mutluluklar dilediler.

Sayın Rektör Prof. Dr. Aygün ATTAR ise yaptığı konuşmasında; "Bu yıl yüzde 98 oranla tercih edilen ve her geçen gün daha da büyüyen Üniversitemizin, yeni akademik yılda öğrenci sayısı 30 bini geçecektir. Bu hızlı gelişim ve büyüme karşısında en büyük sorunumuz olan yurt sorununu her zaman önemseyen Sayın Valimiz, çözüm noktasında da destekler vermiş ve çaba göstermiştir. Bu çabalarının sonuçlarını da almaya başladık.

Sayın Valimizin ilimiz için çabalarının arkasında şüphesiz ailesinin, Sayın Eşi Melahat Hanımefendinin payı büyüktür. Sayın Hanımefendi de gerçekten Giresun'da önemli projelere imza atmış; özellikle Koruyucu Aile projesinin yaygınlaşması için çaba göstermiştir.

Zor bir görev döneminin ardından ilimizden uğurladığımız Sayın Valimize ve ailesine hayatlarının bundan sonraki döneminde sağlık ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title