Haberler

Giresun Valisi Şahin, Daire Müdürleriyle Masa Başı Egzersizi Yaptı

Abone Ol

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tanıtılan 'masa başı egzersizi' programında daire müdürleri ile birlikte egzersiz yaptı.

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tanıtılan 'masa başı egzersizi' programında daire müdürleri ile birlikte egzersiz yaptı. Vali Şahin, "Bu işten hastaneler zararlı çıkacak" dedi.

Valilik Toplantı Salonu'nda konuyla ilgili bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı, "Kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörde masa başında çalışanlarına uygulanacak projeyle, personelin yapacağı 15-20 dakikalık hareketler iş veriminin artrmasına yardımcı olacak. Yıl boyunca devam edecek proje kurumların belirlediği gün ve saatlerde antrenörlerimiz denetiminde uygulanacak" diye konuştu.

Ardından müdürlük uzmanlarınca projenin tanıtımı yapılarak dinleyicilerin de katılımıyla masa başında yapılabilecek egzersizlerden örnekleri gösterildi.

Daire müdürleri ile toplu egzersiz yapan ve özellikle boyun hareketleri sonrası boyun bölgesinin oldukça rahatladığını belirten Vali Şahin, kendisinin de önerileri uygulayacağını söyledi. Projenin uygulanması halinde bilinçli yapılan hareketlerle vücudun rahatlatılabileceğini belirten Vali Şahin, "Bu sebeple doktorlara ve hastanelere daha az iş düşecek. Bu işten hastaneler zararlı çıkacak" diye konuştu. - Giresun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dursun Ali Şahin Zeki Atlı Giresun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title