Haberler

GKV'de Satranç Ödülleri Sahiplerini Buldu

Güncelleme:
Abone Ol

Bu yıl 10.su gerçekleştirilen Kurtuluş Satranç Turnuvasında dereceye giren sporculara ödüleri düzenlenen törenle verildi.

Bu yıl 10.su gerçekleştirilen Kurtuluş Satranç Turnuvasında dereceye giren sporculara ödüleri düzenlenen törenle verildi. Törene GKV Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili, Satranç İl Temsilcisi Fatih Ekinci ve çok sayıda okul müdürü ile dereceye giren sporular ve yakınları katıldı. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve Gaziantep'te satranç sporunun gelişmesinde önemli rol oynayan ve yılın en büyük organizasyonu olarak kabul edilen Gaziantep Kolej Vakfı Satranç Turnuvasına bu yıl 500 lisanslı sporcu katıldı. 13 ayrı kategoride yapılan turnuvada 1 baş hakem olmak üzere 20 hakem ve 20 teknik eleman görev yaptı.

İki gün süren turnuva sonucunda 13 ayrı kategoride toplam 78 ödülün dağıtıldığı törende bir konuşma yapan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili "Bu yıl onunca kez gerçekleştirdiğimiz turnuvamıza çok sayıda okul ve lisanslı sporcu katılmış olup 13 ayrı kategoride gerçekleştirilen turnuva sonucunda 78 ödül verilmiştir. Organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Gaziantep Mili Eğitim Müdürlüğü ve Gaziantep Satranç İl Temsilciliğine, GKV Özel Okulları Satranç antrenörleri Mehmet Süleyman Okan ve Gülser Kırlangıç başta olmak üzere görev alan hakemlerimize ve teknik elemanlarımıza teşekkür ediyoruz.

2013 yılının son turnuvası olan ve 2014 içinde önemli mesajların verildiği turnuvamızın başarıyla tamamlanmasından dolayı mutluyuz. Önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı ve bölgesel nitelikli turnuvalar düzenlemeyi düşünüyoruz. Başarılı sporcularımızı yürekten kutluyorum" dedi. Yapılan konuşmaların ardından 13 ayrı kategoride değişik dereceler elde eden sporculara ödülleri GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili ve okul idarecileri tarafından verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatih Ekinci Gaziantep Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title