Haberler

Global PR Trendleri Zirvesinde PR'ın Kahve Falına Bakıldı

Güncelleme:
Abone Ol

2011'den bu yana birçok ülkede düzenlenen Global PR Trendleri Zirvesi, İstanbul Pera Palace Otel'de devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Excel İletişim ve Algı Yönetimi'nin resmi iş ortaklığı ile gerçekleşen zirvede; uluslararası kriz yönetiminden dijital iletişime, itibar yönetiminden erişime kadar sektör gündemine yön veren konular birbirinden ilginç sunumlarla ele alınıyor.

Google Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Özlem Öz, Shell Global Topluluk Yöneticisi Tom Webster, The Ritz-Carlton MEA Halkla İlişkiler Bölge Direktörü Sarah Walker Kerr gibi pek çok farklı sektörden gelen iletişim profesyonelleri, global ve lokal deneyimlerini katılımcılarla paylaştılar.

Gelecekte Algı Savaşları Yaşanacak

Zirvenin ilk gününde, Excel İletişim ve Algı Yönetimi Kurucusu ve Başkanı Figen İsbir, "PR'ın Kahve Falı: Üç Vakte Kadar PR" adlı oturumunda PR'ın geçmişi, bugünü ve geleceği hakkında değerlendirmelerini paylaştı.

Dijitali bağımsız ve sınırlı bir mecra olarak tanımlamanın yetersiz olacağını, onun bir ikinci yaşam olarak görmek gerektiğini anlatan Excel İletişim Başkanı Figen İsbir; "Dijitali, bir mecra olarak algılama tuzağından kurtulmalıyız. Dijital, bir mecra değil, her yönüyle bir yaşam biçimi. Ama ne yazık ki reklam da PR da dahil bu dünyayı bir mecra olarak konumluyorlar. Teknolojik yatkınlığı iletişim alanındaki bilgi birikimiyle birleştirmeliyiz. Dönem dijital ya da geleneksel diye ayrılma değil tam tersine bütünleşme zamanı. Bu yeni çağda reklam ve PR dahil iletişim disiplinleri arasındaki sınır kalktı. Ama biliyoruz ki gelecekte güç, bütünsel bakışa hakim algı yönetimi ustalarının elinde olacak. Algı savaşlarının yaşandığı, algı ustalarının kazanıp kaybettiği bir dünyada yaşayacağız" dedi.

Dünyanın önde gelen etkinlik ajanslarından The P World ve Excel İletişim ve Algı Yönetimi ortaklığı ile düzenlenen Global PR Trendleri Zirvesi devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Özlem Öz Ekonomi Türkiye Google Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title