Haberler

Gölcüklü Sibel 11 Gün Dayanabildi

Abone Ol

Bitkisel Hayattaki Genç Kız Dün Gece Öldü

BİTKİSEL HAYATTAKİ GENÇ KIZ DÜN GECE ÖLDÜ

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde 6 Mart Cumartesi günü geçirdiği trafik kazasında başını otomobilin camına çarpan ve kaldırıldığı hastanede yaşam destek ünitesine bağlanan 22 yaşındaki Sibel Eren öldü. Beyin ölümü gerçekleşmesine rağmen ailesinin bir mucize gerçekleşebileceği umuduyla beklediği Sibel'in yaşam destek ünitesine bağlı olan tüm organları da dün gece faaliyetini durdurunca cenaze ailesine teslim edildi.

Gölcük'ün İhsaniye semtinde 6 Mart cumartesi günü kız arkadaşı Funda Ağacan ve onun nişanlısı Ersin Aşık ile birlikte gezmeye çıkan Sibel Eren, 34 FJ 5935 plakalı otomobilin duvara çarpması sonucu beyin kanaması geçirerek komaya girmişti. Kazada otomobili kullanan Ersin Aşık ile nişanlısı Funda Ağacan da hafif yaralanmıştı.

Gölcük Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde 11 gündür yaşam destek ünitesine bağlı olan Sibel Eren'in 3 gün önce de beyin ölümü gerçekleşmesine rağmen, kaptan olan babası Necati Eren bir mucize gerçekleşebilir umuduyla yaşam destek ünitesine bağlı kalmasını istemişti.

Doktorlar, dün gece Sibel'in tüm organlarının da faaliyetini durdurması üzerine Cumhuriyet Savcılığı'na da durumu bildirdi. Talihsiz kızın trafik kazasında yaralanma sonucu hastaneye getirilmesi nedeniyle adli soruşturma gereği Cumhuriyet Savcısı otopsi yaptırdı. Cenaze daha sonra ailesine teslim edildi.

Bugün İhsaniye Camii'nde öğlen kılınan cenaze namazının ardından Sibel son yolculuğuna uğurlanırken, baba Necati Eren, diğer aile fertleri ve Sibel'in yakınları gözyaşlarına boğuldu.

sg(mb) 17.03.2010

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title