Haberler

Gencecik kızını boğarak öldüren cani babanın ilk ifadesi

Güncelleme:
Abone Ol

Balıkesir'de yaşanan feci olay sonrası gözaltına alınana baba Murat Sevilen, emniyetteki ilk ifadesinde kızını arkadaşının doğum gününe gitmek istediği ve bir erkek arkadaşı olduğundan şüphelendiği için elleriyle boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

Balıkesir'in Gönen ilçesinde 18 yaşındaki Eylem Sevilen, tartıştığı babası Murat Sevilen tarafından boğularak öldürüldü. Olayla ilgili itirafta bulunan ve tutuklanan cani babanın ilk ifadesi ortaya çıktı.

Polis ekipleri, Karşıyaka Mahallesi 4016 Sokak'ta yaşayan Hafize Sevilen'in, kızı Eylem Sevilen'in (18) gün içinde eve gelmediği ihbarı üzerine araştırmalara başladı. Ardından başka bir aile yakınının Sevilen'in evindeki kanepenin içinde hareketsiz yattığı bilgisini vermesi üzerine, ekipler Sevilen'i burada buldu. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde yaşamını yitirdiği belirlenen Eylem Sevilen'in cenazesi, incelemelerin ardından Gönen Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

ERKEK ARKADAŞI OLDUĞU İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Konuyla ilgili şüpheli baba Murat Sevilen (44), gözaltına alındı. Sevilen'in emniyetteki ilk ifadesinde, kızını arkadaşının doğum gününe gitmek istediği ve bir erkek arkadaşı olduğundan şüphelendiği için elleriyle boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı Sevilen, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Balıkesir Polisiye 3-sayfa Güncel Hukuk Polis Gönen Baba Polisiye Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (32)

Volkan:

Oğlan Müslüman itikadı düzgün ise sorun olmaması lazım. Gerçi kız ve oğlan çocuğu ane babanın rızasını alması lazım. Ama kız bülüğ çağına erdiği zaman artık karışmak zor olur yetistirdigin agac kirilir.evlat küçük iken düzgün yetiştirilmeli.

Yanıtla340131
Ebu Huzeyfe:

Nasıl kıydın ya

Yanıtla25389
Özcan Özcan:

kerem kınıkın katil kızı ne oldu ?

Yanıtla47296
nihat :

Özcan Özcan: Allah senin de başına getirebilir. kazayı katillik olarak sunman hiç doğru değil. yine de Allah kimseye göstermesin. her olaya siyasi pencereden bakmayın.

1810
Cevap :

Amerika'ya kaçtı orada gününü gün ediyor ne olacak.

017
Özer Doğan:

inanılır gibi değil Allah'ım bu nasıl bir vahşet yuh olsun evlat mekanın cennet olsun

Yanıtla25269
Özlem Erdemir:

İnsan çocuğuna bakmaya kıyamaz ??

Yanıtla23240
Mehmet YILDIRIM:

Yok yav biz kesin simülasyondayiz, bunun baska izahi olamaz...

Yanıtla17197
VEFA:

18 yaşında reşit kız. Erkek arkadaşı da olur, evlenir de, ayrılır da... Hazmedeceksiniz, onun bir birey olduğunu kafanızı böyle taşa vura vura, bin pişmanlık duyarak öğreneceksiniz!...

Yanıtla79133
Wingchun07 null:

helal olsun.hep harika yorumlar yazıyorsun. böyle devam

64
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title