Haberler

Gönüllüler, Mehmet Akif Ersoy mahallesinde

Güncelleme:
Abone Ol

Kadın Kent Gönüllüleri, Mehmet Akif Ersoy mahallesinde bir araya geldiler.

Kağıthaneli Kadınlar, Katılımcı Yönetim anlayışına uyum sağlayarak bulundukları mahallelere sahip çıkıyorlar. Başkan Fazlı Kılıç ve sosyal faaliyetlerde gönüllü olarak çalışan eşi Fatma Kılıç'ın da katıldığı programların 18. Si, Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde gerçekleştirildi.

"Kadın Kent Gönüllüleri", Mehmet Akif Ersoy Mahallesindeki İstişare Toplantısını Bahar Düğün Salonunda yaptı. 29 Mart 2012 Perşembe günü saat 14:00 da gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin, AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, Kadınlar Meclisi Başkanı Nuran Sevinç, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Canan Atasoy, Temizlik İşleri Müdürü Nazmi Kutlu, Özel Kalem Müdürü Levent Dirice, Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Ali Osman Tunç ve Kadın Mahalle Başkanı Fatma Bostancı da katıldı.

"Mekânsal Değişimler" CD si programa katılanlara izletilerek, Kağıthane'deki çalışmalarla ilgili görüntülü sunum yapıldı.

Kadınlar Meclisi Başkanı Nuran Sevinç, toplantı hakkında özet bilgi içeren bir açılış konuşması yaptı.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Canan Atasoy, kağıt, karton, cam, plastik, metal gibi ambalaj atıklarının diğer çöplerden ayrıştırılarak toplanması hakkında salondakileri bilgilendirdi. Atasoy, Mavi renkli geri dönüşüm poşetlerinin evlere dağıtıldığını söyledi. Ambalaj atıklarının görevli ekiplerce evlerden toplanacağını ifade eden Canan Atasoy, zararlı atıklar sınıfına giren pillerin de Market, Okul, Muhtarlık, Hastane gibi yerlere konulan "Pil Kumbaraları"na atılmasını komşulardan rica etti.

AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, Sosyal Devletin vatandaşlarımıza sağladığı birçok hak ve imkanların olduğunu dile getirerek, bunlardan istifade edebilmek için gereken şartlar hakkında programa katılanlara bilgi aktardı. "Hamdolsun okul sıkıntılarımız da ortadan kalktı. Okullarımız yenilenerek tam teşekküllü olarak bize teslim ediliyor" diyen Meryem Tekbıyık, artık eskisi gibi kapı kapı dolaşılarak kitap arama devrinin kapandığını söyledi.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Siz değerli komşularımızı bir kez daha selamlıyorum. Geçtiğimiz yıl sizlerle gündüz yaptığımız Esnaf Ziyaretleri ve Kadın Kent Gönüllüleri toplantısından sonra akşam da yine aynı salonda Halk Meclisi yaparak, bir yıl içinde yapılan çalışmaları değerlendirmiştik." Diyerek, gelişmekte ve dönüşmekte olan Kağıthane'den özet bilgiler verdi. Sosyal ve Kültürel alanlardaki Belediye faaliyetlerinden de bahseden Fazlı Kılıç, programa katılanlara teşekkür etti.

Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Ali Osman Tunç da, şahsı ve Mahalle sakinleri adına Başkan Fazlı Kılıç'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Canan Atasoy Fazlı Kılıç Kağıthane Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title