Haberler

Gönüllülere Teşekkür

Güncelleme:
Abone Ol

Erzen, iftar çadırında ve sokak iftarlarında yemek dağıtımına katılan gönüllülere teşekkür etti.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,"Kartaltepe Millet Parkı içerisinde kurulan iftar çadırında ve sokak iftarlarında yemek dağıtımına katılan gönüllülere teşekkür etti.

Kartaltepe Millet Parkı içerisinde kurulan iftar çadırında her akşam yaklaşık 2 bin kişiye iftar yemeği verdiklerini belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen," Kartaltepe Millet Parkı içerisinde kurduğumuz iftar çadırımızda hayırseverlerin katkılarıyla her akşam 2 bin kişiye iftar yemeği veriyoruz. 4 çeşit, kalorileri bile hesaplanmış olan bu yemeklerimizi yaşlılarımıza, hamilelerimize ve engellilerimize her akşam gönüllü kardeşlerimiz dağıtıyor. Aynı şekilde başlattığımız sokak iftarlarında da gönüllüler kendiliğinden görev alıyorlar. Dönüşümlü olarak sayıları 50'yi bulan gönüllülere gerçekten çok teşekkür ederim. Ramazan ayında paylaşmanın sıcaklığını her akşam bize yaşattıkları için."dedi.

ŞENLİKKÖY'DEKİ SOKAK İFTARINA BAŞKAN ÜNAL ERZEN VE MİLLETVEKİLİ ASLANOĞLU'DA KATILDI

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarlarına dün akşam Şenlikköy Mahallesinde devam edildi. İftara Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğu, Şenllikköy Muhtarı Mümin Savaş Göktaş da katıldı.

SOKAK İFTARLARINA DEVAM

Bakırköy Belediyesi'nin Kartaltepe Millet Parkı'ndaki iftar çadırının yanı sıra uygulamaya başladığı sokak iftarlarına yarın akşam(9.8.2012-Perşembe) Yeşilköy Mahallesinde bulunan Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi önündeki yeşil alanda, 10.08.2012-Cuma günü de Basınköy Mah. Yeni Camii Avlusunda devam edilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ateş Ünal Erzen Bakırköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title