Haberler

Görevden Uzaklaştırılan Akkaş: Yaşadıklarımız Bunu Gösteriyordu

Güncelleme:
Abone Ol

25 Aralık soruşturmasını yürüten ve adliye önünde bildiri dağıtarak akıllara kazınan Muammer Akkaş görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili ilk açıklamasını yaptı.

Dönemin Başbakanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da isminin geçtiği 25 Aralık soruşturmasını yürüten ve adliye önünde bildiri dağıtarak kendini Türk toplumuna tanıtan Muammar Akkaş, HSYK tarafından görevden alınmasından sonra ilk açıklamasını yaptı.

Savcı Akkaş, "Son bir yıldır yaşadıklarımız böyle bir sonucun ortaya çıkacağını gösteriyordu. İtirazda bulunacağım" dedi.

Savcı Muammer Akkaş adliye önünde bildiri dağıtmıştı

"NE SÖYLENEBİLİR Kİ..."

HSYK'nın genelde açığa alma gibi bir uygulamasının olmadığını söyleyen Savcı Akkaş, görevden uzaklaştırma kararına ilişkin "Ne söylenebilir ki. Aslında söylenecek bir şey de yok. Bir yıldır miting meydanlarında söylenen sözler yavaş yavaş gerçekleşiyor" dedi. (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Muammer Akkaş Bilal Erdoğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (61)

Türk Mobil-ANDROID:

hainler sizi

Yanıtla3820
AY:

yok ya. . asil hain sensin destekledigin hirsizlar

52
Hasan Kalpaklı:

Akkaş sanada çok itiraz edenler oldu dikkate aldınmı. Neymiş Akkaş efendi Dünya etme bulma dünyası imiş. madur ettiklerini şimdi ancak anlarsın. . !!

Yanıtla2525
vatan evlatlarıMobil-ANDROID:

hırsız terörist avcisi yürekli savcılar

Yanıtla1336
UstaMobil-IOS:

Merak etmeyin hocanızda yolda beraber mutlu mesut yatarsınız.

Yanıtla2224
AY:

terbiyesiz seni. . . senin gibi calan cirpanlari savunan terör ögütp ile kol kola ülkeyi bölenler tarafindan olup allah ve peygamberi anlatmak tan yanayiz. . . hirtsizlarin kumpaslarina boyun egmedikleri icin allah katinda kazaniyorlar. . sana da makarna mi verildi. . bu ne bicim usaklik

52
Ömer yilmazMobil-IOS:

Hak ettin fethüllaci

Yanıtla2022
adalet rezalet:

müfteriler elbet bir gün hesap verecek bu gün atıp tutun bakalım

11
c koyuncuMobil-ANDROID:

Türkiye sizin yüzünüzden.100milyar dolar kaybetti

Yanıtla1226
GECE:

KİM BULMUŞ Kİ BU YÜZMİLYAR DOLARI TÜRKİYE KAYBETTİMİŞ

43
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title