Haberler

Görme Engelliler ArenaPark'ta Buluştu

Güncelleme:
Abone Ol

Görme Özürlüler Derneği üyesi 20 kişilik bir grup geçtiğimiz günlerde ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde biraraya geldi.

ArenaPark'ta bulunan StarPark Lunapark'ta gönüllerince eğlenme fırsatı bulan engelli vatandaşlar keyifli bir gün geçirdiler

Engelli vatandaşların daha fazla hayatın içine karışmasını isteyen ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi geçtiğimiz günlerde Görme Özürlüler Derneği (Gözder) üyesi 20 kişilik bir grubu konuk etti. Görme engelli konuklarını StarPark Lunapark'ta ağırlayan ArenaPark, onların keyifli bir gün geçirmesini sağladı.  Her yaştan engelli vatandaş ArenaPark Starpark'ta ahtapot salıncak, tren, atlı karınca ve gondolun da aralarında bulunduğu bir çok oyuncağa binme fırsatı buldu.

ENGELLERİ KALDIRALIM

Fiziksel ve görme engelli vatandaşlar için bu tür etkinlikler yapmaya devam edeceklerini söyleyen ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Muhsin Erkoç, "Engelliler eve kapanmasın, hayatın içine karışsın. Bu konuda hepimize görev düşüyor" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title