Haberler

Gözaltında Ölen Yaşlı Adamın Eşinin Sözleri Yürek Burktu: Benim için Gitti Cenazesi Geldi

Güncelleme:
Abone Ol

Giresun'da polis şiddetine kurban giden 82 yaşındaki Yusuf Topal'ın felçli eşi Emine Topal'ın gözyaşları dinmiyor. Eşinin kendisi için eve doktor getirmeye uğraştığını söyleyen yaşlı kadın, "Benim için gitti cenazesi geldi" dedi.

Giresun'da eşine ilaç yazdırmak istediği doktorun şikâyeti üzerine gelen polislerce ters kelepçe takılması ve biber gazı sıkılması sonucu yaşamını yitiren Yusuf Topal'ın ailesi olayın şokunu yaşıyor. Topal'ın serebral palsi (beyin felci) hastası eşi Emine Topal ise ilk kez avukatı aracılığıyla konuştu. Emine nine, 60 yıldır aynı yastığa baş koyduğu eşinin başına gelenlerle ilgili olarak, "Benim için gitti, cenazesi geldi" diyebildi.

ACI EŞ SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Sabah'tan Gül Kireklo'nun haberine göre, Giresun'da eşine ilaç yazdırmak istediği doktorun şikâyeti üzerine gelen polislerce ters kelepçe takılması ve biber gazı sıkılması sonucu yaşamını yitiren Yusuf Topal'ın ailesi olayın şokunu yaşıyor. Topal'ın serebral palsi (beyin felci) hastası eşi Emine Topal ise ilk kez avukatı aracılığıyla konuştu. Emine nine, 60 yıldır aynı yastığa baş koyduğu eşinin başına gelenlerle ilgili olarak, "Benim için gitti, cenazesi geldi" diyebildi.

EVLAT ACISIYLA YANIYORDU

Topal ailesinin aynı zamanda akrabası olan avukatları Hicran Akkaya Şenol özetle şunları söyledi: "Hipokrat yemini etmiş bir doktor, kendisinden sadece iki metre ötede fenalaşan vatandaşa, müdahale dahi etmiyor. İnsanlığa sığmaz. Yusuf dede, 4 çocuğundan birini geçen yıl kalp krizinden kaybetmişti, evlat acısıyla yanıyordu. Emine nine eşinin cenazesine bile katılamadı. Ağır vicdani yük taşıyor. Yusuf dedenin askerdeyken gözlerinde görme kaybı oluyor. Karşısındakini flu (bulanık) görüyor. Bu ülke için gözlerini feda etmiş bir dedeye deva olunacağına reva olundu. Yusuf dedenin elinde, İstanbul'daki doktorun cep numarası yazılı kâğıt varmış. O da hekim, bu da hekim..."

Gözaltında Ölen Yaşlı Adamın Eşinin Sözleri Yürek Burktu: Benim için Gitti Cenazesi Geldi

O DOKTOR DA ŞİKAYETÇİ OLDU

Öte yandan, 15 Temmuz Şehitler Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli kadın doktor Ö.Y., de görevini yapmasını engellediği, odasını işgal ettiği ve kendisini tehdit ettiği iddiasıyla ölen Topal'dan davacı oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yusuf Topal Emine Topal Giresun 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (190)

inanılmaz:

DoktorBizde senden milletçe şikayetçiyiz. Görevini derhal bırak.

Yanıtla548
Ahmet D:

Kesinlikle

31
ADALET:

polislerimiz belinde silahl ile şehir magndası olmuş durumda askerler dağda şehit olurken onlar şehirde aldıkları maaşlarala kız peşinden koşuyorlar belinde silahla kendni kovboy sanıyorlar polislerde askerler gibi dağa çıksın savaşsın yok öyle beline silah takıp artıslık yapmak

Yanıtla340
doktora:

Bayan doktoru bastonla dövmeye çalışmış ve ifade vermeye gitmemek için direnip bağırıp çağırıp birde polisin silahını almaya çalışmış ise ayrıca aynı doktor her gün günde 100 hasta bakıyor ve onlarla böyle bir durum neden yaşanmamış bu zamana kadar, eleştirirken mantılı olun , hukuk karar versin

Yanıtla2518
Adaletsizlik diz boyu:

''doktora'' cevap sana; karşındaki 80 yaşlarında, senin ona anlayışlı bir şekilde yaklaşmanla hiç bir sorun yaşanmayacağını herkes bilir. Hey merhametsiz ve senin gibiler biraz insaf, sizinde büyükleriniz vardır ama merhametiniz ve adaletiniz kalmamış. Birinin ölümüne sebep oldun varsa vicdanın sızlasın inşallah

13
Vekil:

82 yaşındaki adam doktor dövmeye polisin silahını almak için mi gitmiş hastaneye acaba. adam eşine ilaç yazdırmak için gitmiş. sizin yorumunuz ancak suç işlemeyi meslek haline getirenler için söylenebilir. sabıkasız geçmişi olan dürüst bir vatandaş için değil. . .

12
yusuf bayrak:

Bu yorumu yapabildiğine göre san bir sorum var?İnsanmıyız?

11
Adaletsizlik diz boyu:

''doktora'' cevap sana; karşındaki 80 yaşlarında, senin ona anlayışlı bir şekilde yaklaşmanla hiç bir sorun yaşanmayacağını herkes bilir. Hey merhametsiz ve senin gibiler biraz insaf, sizinde büyükleriniz vardır ama merhametiniz ve adaletiniz kalmamış. Birinin ölümüne sebep oldun varsa vicdanın sızlasın inşallah

11
leventk:

polisin silahını mı almaya çalışmış , işte meslek dayanışması, uydurun da uydurun, adam şizofren mi ki polisin silahını almaya çalışsın, başını büyük derde soksun, ona benzer hamlesi var ama o bence dengesini sağlamaya yönelik bir harekete benziyor, siz bir doktor olarak olaya böyle katı bakıyorsanız, o doktorun da bakması çok muhtmeldir, nerede merhamet, şefkat, empati , herkes doktor olmamalı, elbatte her mesleğun zor tarafları olacaktır, onu da böyle polis çağırarak çözemessiniz,

11
NOKTA:

İnanın birçok insanımız şikayet etme konusunda çok çekingen yoksa öyle doktorlar var ki? Herkese söylüyorum sizi aşağılayan, dalga geçen veya hasta olduğunuz halde sizinle ilgilenmeyen doktorları kesinlikle hemen şikayet edin ve şikayetinizin de arkasında durun. Devletimizinde şikayetlerimizin sonucu hakkında bize dönüş yapması hakkında özen göstermeli diye düşünüyorum.

10
Tüm 190 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title