Haberler

Gözaltındaki Emniyet Amiri: Boş İşler Boş... Allah Var, Gam Yok

Güncelleme:
Abone Ol

14 Aralık operasyonu kapsamında dün gözaltına alınan emniyet amiri Kılıçaslan gazetecilerin 'neden gözaltındasınız' sorusuna 'Boş işler boş... Allah var, gam yok' diye yanıt verdi.

"14 Aralık" operasyonu kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve dün gözaltına alınan emniyet amiri Mustafa Kılıçaslan sağlık kontrolünden geçirildi. Kılıçaslan, gazetecilerin 'neden gözaltındasınız' sorusuna 'Boş işler boş... Allah var, gam yok' diye yanıt verdi.

"ALLAH VAR GAM YOK"

Mustafa Kılıçaslan, sağlık kontrolü için sivil bir polis aracıyla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Kılıçaslan, sağlık kontrolünün ardından araca bindirileceği sırada gazetecilerin 'Neden gözaltındasınız' sorusuna, "Boş işler boş.. Allah var, gam yok" diye yanıt verdi.

Kılıçaslan, hastanedeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından emniyete götürüldü.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Kılıçaslan Politika Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Yavuz SelimMobil-IOS:

HAKLIYLASINIZ,VEKIL OLARAK ALLAH YETER

Yanıtla376
tüküryim sıfatınızaMobil-ANDROID:

tabi ALLAH var be yiğidim bu hırsızlar çetesi elbette KADİRÎ MUTLAĞIN karşına çıkacak elbet çıkacak o zaman bu hırsızların KADİRİ MUTLAĞA vereceği cevabı çok merak ediyorum

Yanıtla1160
Adınız YazınçİÇEK ABBAS:

ERİVALLAH

Yanıtla27
HrkMobil-ANDROID:

Allah korkusu olan insan hak etmediği halde rütbe terfii ederek başkalarının hakkını yermi?

Yanıtla12
omer guneyMobil-ANDROID:

maşa bu adamlar dahada inlerine girmeknlazm

Yanıtla00
ÖMER:

Dün Şike, balyoz, ergenekon davalarıyla adaletin içine edenler şimdi o adalete sığınıyorlar. Keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner!

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title