Haberler

Guinness Rekor Denemesi'nde Vosvos'a 35 Kişi Sığdı

Abone Ol

Patos"tamam mı? Devam Mı?" Guinness Rekor Denemesi'nde 1973 Model Sarı Vosvos'a 4 Dakikada Tam 35 Kişi Sığdı.

Cips pazarının en hızlı büyüyen markası Patos ile 15 milyon üyesiyle Türkiye’nin en büyük gençlik klübü olan gnçtrkcll’in ortaklaşa düzenlediği Patos“Tamam mı? Devam mı?” kampanyası reklam filmindeki tema kullanılarak gerçekleştirilen Guinness Rekor Denemesi Cevahir Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirildi.

18. Beyoğlu Noteri Dilek Akköse huzurunda gerçekleşen, “Bir Vosvos’a kaç kişi sığar?” rekor denemesinde 1973 model sarı Vosvos’a 4 dakikada tam 35 kişi sığdı.

Cips Pazarının en hızlı büyüyen markası Patos ile 15 milyon üyesiyle Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü olan Gençturkcell ’in, yoğun ilgi gören “Tamam mı? Devam mı?” kampanyası dâhilinde gerçekleştirdiği sıra dışı aktivitelerine bir yenisini daha ekledi.

Tamam mı Devam mı? kampanyası dahilinde büyük ilgi gören reklam filminin arkasından “Guinness Dünya Rekorları’na başvuran Patos ekibi “Bir Vosvos’a en çok kaç kişi sığar?” rekor denemesini Cevahir Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Üstü açık 1973 model sarı bir Volkswagen ile gerçekleştirilen denemede renkli görüntüler ortaya çıktı.

Kalabalık bir seyirci grubu tarafından izlenen rekor denemesinde bulunan Kraft Foods Patos Pazarlama Müdürü Deniz Güloğlu “Patos markasıyla her zaman ilkleri gerçekleştirmeyi hedefliyoruz, Türkiye’de ilk defa uygulanan ‘Tamam mı? Devam mı? Kampanyası dahilinde yaptığımız etkinlikler ile de fark yaratmayı amaçlıyoruz. Sürprizlerimiz yıl boyu devam edecek” dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title