Haberler

Gümüldür'e Açılacak Kafede Sona Doğru

Abone Ol

İzmir’in Menderes ilçesinde, belediyesi tarafından Gümüldür’e kazandırılan kafenin yapımında sona gelindi.

İzmir'in Menderes ilçesinde, belediyesi tarafından Gümüldür'e kazandırılan kafenin yapımında sona gelindi.

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Gümüldür'de yer alan Gelincik Park'ta yenileme ve düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında oyun alanları ve çevresi yeni yüzüne kavuşurken, park içine yapılan kafenin de yapımında sona gelindi. Çalışmaların tamamlanmasıyla proje kısa süre sonra açılarak vatandaşlara hizmet vermeye başlayacağı belirtildi.

Projenin Gümüldür'e çok yakıştığını ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Hizmet aşkıyla ilçemizin her noktasında çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Menderes'e hak ettiği değeri vermeyi sürdürüyoruz. Gümüldür'e kazandırdığımız Gelincik Kafemizde sona geldik. Vatandaşlarımızın keyiflice vakit geçirebilecekleri bir alanı kendilerine kazandırıyoruz. Çocuklarımız oyun alanlarında oynarken ailelerimizde kafemizde vakit geçirebilecekler. Kısa süre sonra açılışını yapacağımız projemiz ilçemize hayırlı, uğurlu olsun" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Menderes Gümüldür İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title