Haberler

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Asıl büyük tehditlerin siber uzaydan da geleceğinin bilinciyle, güçlü bir siber savunma mekanizması oluşturacağız"

Güncelleme:
Abone Ol

Gelen son dakika haberlerine göre Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın butona basması Türksat 5A'dan alınan ilk görüntü Fotoğraf çekimi Programın sona ermesi ANKARA - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın butona basması

Türksat 5A'dan alınan ilk görüntü

Fotoğraf çekimi

Programın sona ermesi ANKARA - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türksat'ın Gölbaşı yerleşkesinde Türksat 5A Uydusu Hizmete Alma Töreni'ne katıldı. (4)

Erdoğan: "Veriye dayalı yenilikçiliği destekleyecek, milli teknoloji üretim kabiliyetini geliştirecek, yapay zekada öne geçirecek strateji çalışmamızı yakında paylaşacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Asıl büyük tehditlerin siber uzaydan da geleceğinin bilinciyle, güçlü bir siber savunma mekanizması oluşturacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title