Haberler

"Gündem ve Medya" Bahar TV'de Başladı

Güncelleme:
Abone Ol

"Gündem ve Medya" programı, her hafta Cuma günü saat 21.00'de BAHAR TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

Moderatörlüğünü deneyimli gazeteciler M. Hanifi Kılıç, Hüseyin Toprak ve Ramazan Toprak'ın yaptığı "Gündem ve Medya" programı, her hafta Cuma günü saat 21.00'de BAHAR TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

Televizyon ekranlarında yeni olan ve izleyicilerine bambaşka bir tartışma programı sunacak olan "Gündem ve Medya" programı, BAHAR TV'de başladı. Geçtiğimiz Cuma günü ekrana gelen "Gündem ve Medya" programının ilkinde deneyimli gazeteciler M. Hanifi Kılıç, Hüseyin Toprak ve Ramazan Toprak, Gaziantep ve gündem Türkiye konularını ele aldı.

ÖNEMLİ KONULAR TARTIŞILDI, TARTIŞILMAYA DA DEVAM EDECEK

Gaziantep gündeminin yanı sıra Suriye, açılım süreci ve Türkiye'nin dış politikada izlediği yolu konu alan programda, ayrıca Balyoz ve Ergenekon davaları ile son zamanlarda Türkiye'de meydana gelen patlamalar tartışıldı.

PROGRAM, HER CUMA BAHAR TV'DE İZLEYİCİLERİYLE BULUŞACAK

"Gündem ve Medya" programı, her hafta Cuma akşamı saat 21.00'de BAHAR TV ekranlarında olacak. Her hafta bir konuğunda alınacağı programda, güncel konular ele alınarak, tartışılacak. İzleyicilerinin soru yöneltme şansının da bulunduğu program, TÜRKSAT 3A uydusu 11996 V 27500 frekansından izlenebilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ramazan Toprak Gaziantep Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title