Haberler

Günün Özeti

Güncelleme:
Abone Ol

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledikAmbarlı Limanı'nda demirli gemi alev aldı Avcılar'da Ambarlı Limanı'nda demirli gemide yangın çıktı.

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik

Ambarlı Limanı'nda demirli gemi alev aldı Avcılar'da Ambarlı Limanı'nda demirli gemide yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın havadan görüntülendi.

...

Trafiğe açılması beklenen FSM'de son çalışmalar yapılıyor Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde yol bakım çalışmaları kapsamında asfaltlama çalışmaları sona erdi. Yol şerit çizgilerinin çekildiği görülen köprüdeki son durum ise havadan görüntülendi.

...

"Tek teker" üstünde yarışıp "makas" attı İstanbul'un çeşitli noktalarında motosikletli bir maganda, araçların arasında tek tekerlek üstünde giderek trafiği tehlikeye düşürdü. Jandarma trafik timlerinin önünden de bu şekilde geçen maganda, bununla da yetinmeyip bir de trafikteki araçlarla tek teker üstünde yarışarak "makas" attı. O anları sosyal medyadan paylaştı.

...

Sıcaktan bunalan bebek su dolu kovada serinledi Nem ile birlikte hissedilen sıcaklığın 40 dereceyi geçtiği Adana'da bir bebeğin su dolu kovada serinlemesinin yer aldığı görüntüler sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ambarlı Limanı Avcılar Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title