Haberler

Gürsu'da " Obeziteyle Mücadele " Konferansı

Güncelleme:
Abone Ol

Gürsu Belediyesi ve Gürsu Kadınları Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliğinde "Obeziteyle Mücadele" konulu konferans düzenlendi.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla, Gürsu Belediyesi ve Gürsu Kadınları Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliğinde "Obeziteyle Mücadele" konulu konferans düzenlendi.

Şevket Yılmaz Hastanesi' nden Doç.Dr. Hakan Demirci ve Diyetisyen Özen Yaman' ın sunumuyla gerçekleşen konferansta, obezitenin artmasını etkileyen nedenler ve obeziteden korunmanın yolları anlatıldı.

Gürsu Belediyesi Toplantı Salonu' nda düzenlenen konferansa, Gürsu Belediye Başkan Yardımcısı Melik Zahir, Gürsu Kadınları Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Serpil Kaya, dernek üyeleri, Gürsulu kadınlar ve Belediye personeli katıldı.

İlçe halkına sağlıklı yaşam koşulları sunmak amacıyla birçok spor alanı oluşturduklarını söyleyen Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, " İlçemize kazandırdığımız spor alanlarımızın yanında, halkımızın sağlık konusuna olan duyarlılığını arttırmaya yönelik gerçekleştirdiğimiz bu tür eğitim etkinliklerimiz devam edecektir " dedi.

Konferansta, televizyon ve bilgisayarın obeziteyi tetiklediği, özellikle çocuklarda obezite görülme oranının arttığı, düzensiz beslenme ve hareketsizliğin obeziteyi arttırdığı vurgulandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tıp Bayramı 14 Mart Gürsu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title