Haberler

AK Partili Başkan'ın Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Törende Arınç da gözyaşlarını tutamadı.

Makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, binlerce vatandaş tarafından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın cenazesi bu sabah ailesi tarafından Şevket Yılmaz Hastanesi morgundan alınarak evine getirildi. Cenazeyi Yıldız ailesi ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

ACILI BABA "ALACAĞI OLAN BANA GELSİN" DİYEREK HELALLİK İSTEDİ

Türk bayrağı asılı evin önünde dualar edilirken, ailesi ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Acılı baba Ahmet Yıldız, "Herkes oğluma hakkını helal etsin. Herhangi bir alacağı olan bana gelsin" diyerek helallik diledi.

CENAZEYE BİNLER KATILDI

Yıldız'ın cenazesi daha sonra omuzlar üzerinde Merkez Camii'ne getirildi. Binlerce kişinin katıldığı cenaze namazı, izdiham yaşanmaması için öğle ezanı okunmadan kılındı.

MÜFTÜ DE AĞLADI

Bursa Müftüsü Mehmet Emin Ay, hem yaptığı konuşmada hem de namazı kıldırırken gözyaşlarına hakim olamadı. Müftü Ay, gariplerin, Suriyeli muhacirlerin babası diye andığı Yıldız'ı anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Ay'ı dinleyen Gürsulular da gözyaşlarına hakim olamadı.

Yıldız'ın tabutu, namazı müteakip mezarlığa kadar omuzlar üzerinde taşındı. Görevliler izdiham yaşanmaması için vatandaşları sık sık ikaz etti.

ARINÇ DA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Cenazeye Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, belediye başkanları ve binlerce vatandaş katıldı. Tekbirler getiren kalabalık, şehit başkan için gözyaşı döktü. Arınç'ın da gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Bakanlar, Yıldız'ın mezarına kürekle toprak atarken, 'Şahadetin mübarek olsun şehit başkanım' yazılı pankart dikkat çekti. Defin sırasında acılı baba Ahmet Yıldız'ı bakanlar teselli etti. Bu arada şehit başkanın küçük oğlu Ahmet Talha Yıldız'ı Vali Karaloğlu dizine oturtarak taziyeleri kabul etti. Karaloğlu, baba Yıldız'a şehitlik beratı verdi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cüneyt Yıldız Bülent Arınç Emin Ay Gürsu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (329)

İzmir:

seçim yaklaştı bu ağlamalar duygu sömürüsüdür uyan millet oy toplamak için ağlıyorlar sizler hep böyle uyumaya alışmışsınız ve ayrıca neden şehid askerlerimize böyle pozlar vererek ağlamadılar=?bir kürt olarak sizlere soruyorum kardeşlerim?bunlar dümenden ağlıyorlar oyu toplamak içindir ve her seçimde seçim 5-10 gün kala sömürüye başlarlar bu akpliler ve ölen kişiye de ALLAH RAHMET EYLESİN. . .

Yanıtla6010
tayfur:

vah vah yazık çok çalmadı diye ağlıyorlar

Yanıtla4811
VATAN EVLADI:

bir askerimizi şehit verdiğimizde böyle ağlamazlar çünkü makan mevki sahibi biri öldü askerlerimiz şehit olur cennete sizler ölürsünüz artık nereye onuda rabbim bilir 7 haziran günü sizden kurtulma günü o zaman ağlayın paracıklarınız gidicek diye :)

Yanıtla4214
arıncın göz yaşlarımobilWeb@haberler.com:

Timsah timsali arınc

Yanıtla2130
BAZİDLİ,:

ATEŞİN BOL OLSUN BAŞKANIM

Yanıtla3210
VolkiMobil-IOS:

Bülent arınç zaten yahudi gibi önüne ne gelse aglıyor duvar agaç fark etmiyo

Yanıtla2414
cenk:

Arinc yeni bir Aglama Partisi kursa 7 haziranda baraji gecer

Yanıtla2114
Receb Mobil-IOS:

Akapeli ölünce acı hissedilmiyo bilakis seviniyoruz

Yanıtla268
VATAN EVLADI:

bir askerimizi şehit verdiğimizde böyle ağlamazlar çünkü makaM mevki sahibi biri öldü askerlerimiz şehit olur cennete sizler ölürsünüz artık nereye onuda rabbim bilir 7 haziran günü sizden kurtulma günü o zaman ağlayın paracıklarınız gidicek diye :)

Yanıtla277
Gerçek istanbulluMobil-IOS:

Allah rahmet etsin ama somada da 301 kardeşimiz öldü hiç kimse aglamadı onların yetimleri geride kaldı kimse ilgilenmedi . Bu şehitlik mertebesi akp li olursa hemen veriyorlar ama başka partiden olursan şehit olamıyorsun .bunu bile oyuncak yaptılar somada ölenler mğslüman deyilmiydi

Yanıtla1221
Tüm 329 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title