Haberler

Güzel Sanatlar Fakültesi Vitrinini Açtı

Güncelleme:
Abone Ol

Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, akademik ortamda "vitrin" olarak anılan Resim Bölümü'nü de açarak fakülteye 2. bölümü ekledi.

Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2013 yılında aldığı yeni öğretim üyeleri ve 2 Eylül'de yaptığı özel yetenek sınavıyla, akademik ortamda "vitrin" olarak anılan Resim Bölümü'nü de açarak fakülteye 2. bölümü ekledi. Fakültenin 3. yılında yaklaşık 20 öğretim elemanıyla çalışmalarına devam ettiği dile getirildi. Sinema Televizyon Bölümüne 2013-2014 yılının en yüksek puanlarıyla öğrenci aldığı öğrenilen Güzel Sanatlar Fakültesi'nin, Resim Bölümü için de yüksek baraj puanları koyarak yetenekli öğrencilerin yerleşmesini sağladığı bildirildi. Sinema Televizyon Bölümü'nde 22 öğrencinin öğrenim gördüğü fakültenin öğrenci sayısının yeni gelen 25 öğrenci ve 15 Resim Bölümü öğrencisiyle 2013-2014 Öğretim Yılı'nda 62 öğrenciyle eğitime devam edeceği öğrenildi. Eğitsel çalışmalarının yanında fotoğraf ve film çalışmalarıyla da tanınan Güzel Sanatlar Fakültesi'nin, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Funda Masdar'ın danışmanlığını yaptığı Fotoğraf ve Film Topluluğu, Prof. Dr. Sedat Cereci'nin çektiği belgesel filmler, Dekan Yardımcısı Seyran Gafarzade'nin uluslar arası alanda verdiği resital ve dinletiler, Yrd. Doç. Dr. Seçkin Aydın'ın uluslar arası alandaki resim etkinlikleriyle de üniversitenin başarısını arttırdığı dile getirildi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Batman Üniversitesi Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title