Haberler

Vali Yazıcı, PTT'nin kuruluşunun 181. yıl dönümünü kutladı

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, PTT'nin kuruluşunun 181. yıl dönümünü kutladı.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Ptt'nin kuruluşunun 181. yıl dönümünü kutladı.

Yazıcı, PTT Antalya Başmüdürü Hasan Ali Yılmaz ve beraberindeki heyeti makamında kabul ederek, günümüz taleplerine cevap verecek şekilde kendini sürekli yenileyen ve geliştiren PTT'nin 181'inci kuruluş yıl dönümünü tebrik etti.

İki asra yaklaşan tarihiyle PTT'nin Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olduğuna dikkati çeken Yazıcı, PTT'nin vatandaş merkezli hizmet anlayışıyla başarılı çalışmalara imza attığını bildirdi.

PTT'nin özellikle son yıllarda hızla ilerleyen teknolojik gelişmeler ve değişen ihtiyaçlar konusunda da hizmet kalitesini sürekli yükselterek çalışmalarına devam ettiğini aktaran Yazıcı, şunları kaydetti:

"Özellikle son yıllarda PTT tarafından vatandaşımıza sunulan hizmetlerin kalitesinin giderek yükseldiğini görmekteyiz. Bu bizler için gurur verici. PTT, bankacılık faaliyetlerinden tutun da kargo gibi birçok konuda vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Bu hizmetleri ilimizde yürüten başta Başmüdürümüz olmak üzere PTT personelimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonrada PTT'nin en iyi şekilde çalışmalarına devam edeceğine hiç şüphem yok."

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Ali Yılmaz Ersin Yazıcı Antalya PTT Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title