Haberler

İtalya'dan Zonguldak'a tatile gelmişti! Memleketindeki ilk gününde kazaya kurban gitti

Güncelleme:
Abone Ol

Zonguldak'ta hafriyat kamyonu taksiye arkadan çarptı. Kontrolden çıkan taksinin çarptığı 6 yayadan, ailesiyle İtalya'dan iznini geçirmek için kente gelen 45 yaşındaki Zehra Yolaçan hayatını kaybetti. Yolaçan'ın tatilinin ilk günü olduğu öğrenildi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde hafriyat kamyonu taksiye arkadan çarptı. Kontrolden çıkan taksinin çarptığı 6 yayadan, ailesiyle İtalya'dan iznini geçirmek için kente gelen 45 yaşındaki Zehra Yolaçan'ın öldüğü, 5 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün saat 18.00 sıralarında, Ereğli'nin Müftü Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki köprüde meydana geldi. Sedat Ç., idaresindeki hafriyat kamyonu, Emirhan Parlak yönetimindeki taksiye arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan taksi, yol kenarında yürüyen Erdem Yolaçan, eşi Zehra Yolaçan, kızı Buse Yolaçan ile kardeşi Çiğdem Yıldız ve eşi Niyazi Yıldız'a çarparak dere yatağına düştü.

İtalya'dan Zonguldak'a tatile gelmişti! Memleketindeki ilk gününde kazaya kurban gitti

TATİLİNİN İLK GÜNÜNDE KAZAYA KURBAN GİTTİ

Kazada, taksi sürücüsü Emirhan Parlak, Erdem Yolaçan, eşi Zehra Yolaçan, kızı Buse Yolaçan ile kardeşi Çiğdem Yıldız ve eşi Niyazi Yıldız yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahaleleri sağlık ekipleri tarafından yapılarak, ambulanslarla çeşitli hastanelere götürüldü. Kazada dere yatağına düşerek ağır yaralanan Zehra Yolaçan, özel bir hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İtalya'dan Zonguldak'a tatile gelmişti! Memleketindeki ilk gününde kazaya kurban gitti

Kazada hayatını kaybeden Zehra Yolaçan'ın İtalya'dan iznini geçirmek için ailesiyle birlikte memleketine geldiği vetatilinin ilk günü olduğu öğrenildi. Erdem Yolaçan'ın kardeşi Çiğdem Yıldız ve eşi Niyazi Yıldız'ın da İsviçre'den geldikleri öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken kamyon sürücüsü gözaltına alınarak, polis merkezine götürüldü.

Kazanın güvenlik kamerası görüntülerinde hafriyat kamyonunun arkadan taksiye çarpması ve yoldan çıkarak yayalara çarptıktan köprüden düşmesi yer alıyor.

İtalya'dan Zonguldak'a tatile gelmişti! Memleketindeki ilk gününde kazaya kurban gitti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak 3-sayfa Güncel Kurban Ereğli İtalya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

isa yatar:

Harfiyat kamyonu çok hızlı arkadan çarpıyor suçlu hemen tutuklayın içeri atın

Yanıtla090
Marko Apostolidis:

önce meydan dayağı yokmu?

215
orhan eren:

Patronlar az sofor calistiriyor uzun saatler direksiyon basinda olan soforler kaza yapiyorlar! ey hukumet dusurun su calisma saatlerini artik! kazalar bitsin boylece! patronlarin cebinden alip iscinin cebine koyun su parayi. duzenli gelir dagilimini saglayin.

Yanıtla868
Pc Copat:

olmazzz sadece patron kazansın çok ayıp (!)

010
Kenan Tepretoğlu:

video hızlı çekim mi yoksa hafriyat kamyonu mu aşırı hızlı

Yanıtla244
Cafer KILIÇ:

Kamyonlar cok hizli gidiyor ve kurallara uymuyorlar ölene Allah rahmet eylesin

Yanıtla038
Marko Apostolidis:

kamyon 50 ile değil bence 80 veya daha hızlı

Yanıtla031
Pc Copat:

deprem bölgesine gelip görseniz keşke deli gibi gidiyorlar sağ şerit diye bişeyde yok hele boş ise Allah korusun tam psikopata bağlıyorlar denetim yok arada bizleri durdurup kimlik soruluyor

Yanıtla026
İbrahim Demirel:

İtalya’da 100 yılda basına gelmeyecek olay Türkiye de 1 günde geliyor. Kadercilik yapmayın arkadaş bu ülke baştan sona sorun. Kadere ben şahsen inanıyorum bir Müslüman olarak ama Türkiye de 7 kusur deprem olduğunda onbinlerce insan ölüyorken, Japonya da aynı derecede deprem olduğunda kimse ölmüyorsa ben bunu sorgularım.

Yanıtla026
remat tamer:

bu hyundailerinde freni sakat arkadaş durmuyor araba

Yanıtla114
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title