Haberler

Hakan Fidan Milletvekilliği İçin AK Parti'ye Başvurusunu Yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

Erdoğan'ın "Sır küpüm" dediği eski Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan, milletvekili olmak için AK Parti'ye aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Ankara'da sürpriz bir şeklide görevinden istifa ederek milletvekili aday adaylığı için başvuru yapacağını belirten eski MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Ak Parti Genel Merkezi'ne gelerek Ankara'dan milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

AK PARTİ'YE BAŞVURUYU YAPTI

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre; Fidan, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde milletvekili olmak için AK Parti'ye aday adaylığı başvurusunu yaptı. 25 Mayıs 2010'dan beri MİT Müsteşarı olarak görev yapan Fidan, istifa dilekçesini 10 Şubat'tan geçerli olmak üzere 7 Şubat'ta vererek, görevinden ayrılmıştı. Fidan'ın görevinden ayrılması Ankara'da da tartışmalara neden olmuştu.

MÜCAHİT ASLAN VE OSMAN GÖKÇEK DE ADAY ADAYI OLDU

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmalarından Mücahit Arslan ve Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek de Ankara'dan milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

ŞANLIURFA'DA FAKIBABA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Şanlıurfa'da, iki dönem belediye başkanlığı yapan Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığı için başvurdu.

Aday adaylık müracaatının son gününde AK Parti Şanlıurfa il merkezine giderek başvuru dosyasını parti yetkililerine teslim eden Fakıbaba, "Mutluyum, inşallah hem partimize hem de şehrimize hayırlara vesile olur. Görev verildiğinde inanıyorum ki en iyi şekilde diğer arkadaşlarımla beraber yerine getirmeye çalışacağım" dedi

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hakan Fidan Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (57)

asilTÜRKmobilWeb@haberler.com:

Akp nin iktidar olmasında oyun kurucuların kim olduğunu umarim anlamissinizdir.Artik. ok yaydan çikmistir.Polis devletine hoşgeldiniz.istihbarat ve polisin içinde yer alan şer odaklari sessiz ihtilallerini tamamlamak üzere.İşte İngiliz ve Amerikan mandasina doğru gidiyoruz

Yanıtla643
bahadır:

bu seçimde ak partiye mükemmel isimler aday oldu bu seçimde sanırım akp ye oy vereceğim

Yanıtla2814
OLACAĞINA BAKIN:

TAMAM APO İLE ANKARA GÖLBAŞINDA KARŞILIKLI PİDE LAHMACUN YERLER ARTIK

Yanıtla726
Elit:

Israil kökenli tc vatandaşlarına israil sömürgeci ajanlara oy verecek halimiz YÖK . Hakan fidana tabi oyumuz Adam gibi adam oyumuz AKP ye herzaman. tc artık aklı başına geldi önceler ne halerdeydi Türkiye şimdi nerede . yola devam bunlar gercek tc işte

Yanıtla2310
alper:

adam mitte süper başarılara imza attı. mesela büyükelçiliğimiz basıldı rehin alındı, pkk tarihte olmadığı kadar güçlendi, reyhanlıda bomba patladı 50 kişi öldü, süleymanşah ışıd tarafından kuşatıldı, cumhurbaşkanı, başbakan cümle alem tüm ülkeler tarafından dinlenildi, yav saymakla başarıları bitmez unuttuklarım için kusura bakmayın , eminim aynı başarıyı meclistede gösterecektir.

Yanıtla1317
Kaan mutluMobil-IOS:

Babaları yedikçe yedi,yetmedi,sıra oğullarında....????

Yanıtla525
omermobilWeb@haberler.com:

butun millervekillerinin ne yiyip ictigjni hangisinin dostu oldugunu bilen mit baskani nasil millefvekili olabilir cok ilginc bir durum bu adam istedigjni istedigi gibi santaj yapabilir su anda yapmadigi ne malum

Yanıtla622
Onur Mobil-IOS:

Fidanimiz gelecegin basbakanimiz Insallah

Yanıtla199
Dr. BobMobil-IOS:

Yiyin ağalar yiyin, elbet birgün bu haram lokmalar çok kötü bir şekilde çıkacak.

Yanıtla225
LOLO:

oy yok akp ye

Yanıtla1016
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title