Haberler

Hakkari'de Ev Kiralama Kavgası: 5 Kişi Yaralandı

Güncelleme:
Abone Ol

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde evini kiraya vermekten vazgeçen bir kişiyle yaşanan anlaşmazlık taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Polisin müdahalesiyle sonlandırılan kavgada 5 kişi yaralandı.

HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde anlaştığı kişiye evini kiraya vermekten vazgeçince yaşanan gerginlik taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Ev sahibi ile kiracı ve yakınlarının karıştığı kavga, polisin müdahalesiyle sonlandırılırken 5 kişi yaralandı, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Olay bugün öğle saatlerinde şehir merkezindeki Cengiz Topel Caddesi üzerinde meydana geldi. Kira için anlaştığı kişiye evini vermekten vazgeçince ev sahibi ve kiracı arasında tartışma çıktı. Sözlü tartışma, tarafların yakınlarının karışmasıyla taşlı, sopalı kavgaya dönüştü. Çevredekiler, tarafları ayırmakta güçlük çekince ihbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polisin müdahalesiyle güçlükle sonlandırılan kavgada 5 kişi aldıkları darbelerle yaralandı. 1 şüphelinin Gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksekova 3-sayfa Hakkari Olaylar Güncel Kavga Hukuk Polis Olaylar Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title