Haberler

Hakkari'de gençler sosyal medyadan uzaklaştı

Güncelleme:
Abone Ol

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Sosyal Medyadan Sosyal Meydana' etkinliğinde gençler, cep telefonlarını bir kenara bırakarak çeşitli spor etkinliklerine katıldı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" etkinliği yapıldı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından kapalı spor salonunda gerçekleştirilen etkinlikte gençler, cep telefonlarını bir kenara bırakarak ok attı, dart, masa tenisi, yakan top, voleybol, halat çekme oyunları ile çuval yarışına katıldı

Etkinliğe katılan Kaymakam Mustafa Akın, 81 ilde düzenlenen organizasyon kapsamında etkinlik yaptıklarını söyledi.

Gençleri sosyal medya ve internet bağımlılığından uzaklaştırmak istediklerini belirten Akın, "Farklı alanlarda eğitmenlerimiz, antrenörlerimiz, gençlerimizin spor hayatına katılmaları için gece gündüz çalışıyorlar. Gençlik Merkezimiz ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün binaları, tesisleri sadece gençlerimize değil bütün vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Biz de elimizden geldiğince sportif faaliyetlere katılmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı da bu tesislerden faydalanmaya davet ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Sosyal Medya Yüksekova hakkari Gençlik Güncel Medya Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title