Haberler

Hakkari'nin Kurtuluşu Törenlerle Kutlandı

Abone Ol

Hakkari Valiliği önünde bulunan Atatürk anıtına çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenlere, Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, Belediye Başkan Vekili Nurullah Çiftçi, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

Hakkari Valiliği önünde bulunan Atatürk anıtına çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenlere, Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, Belediye Başkan Vekili Nurullah Çiftçi, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı. Törende, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hakkari'nin kurtuluşu ile ilgili gönderdiği mesajlar okundu.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı törende, günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Öğrencilerin şiir okumasıyla devam eden törenler, Hakkari Ticaret Meslek Lisesi'nin folklor gösterisi ve askeri bando eşliğindeki geçit töreniyle son buldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Muzaffer Sönmez Abdullah Gül Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title