Haberler

Hamas, İsrail askerlerini Refah'ta gafil avladı

Güncelleme:
Abone Ol

İsrail'in, işgal altındaki Gazze'de saldırıları sürerken Hamas'a bağlı Kassam Tugayları da direnişe devam ediyor. Son olarak Refah kentinde bir tünel ağzında İsrail ordusundan bir grup askeri tuzağa düşüren Kassam direnişçileri, bazı İsrail askerlerini öldürdü, bazılarını da yaraladı.

Hamas Hareketi'nin silahlı kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde bir tünel ağzında İsrail ordusundan bir grup askeri tuzağa düşürdüklerini, askerleri ölü ve yaralı olmak üzere etkisiz hale getirdiklerini duyurdu.

Kassam, Telegram hesabından yaptığı açıklamada, "Kassam Mücahitleri, piyade erlerinden oluşan bir grup İsrail askerini daha önce mayınlanmış bir tünelin ağzında tuzağa düşürerek onların bir kısmını öldürdü, bir kısmını da yaraladı." ifadeleri yer aldı.

İSRAİL'DEN AÇIKLAMA YOK

Açıklamada, operasyonun Refah kentinin batısındaki Tel es-Sultan Mahallesinde gerçekleştirildiği kaydedildi. Kassam'ın söz konusu açıklamasına karşı İsrail tarafından henüz bir yorum yapılmadı. İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde Filistinli silahlı direniş gruplarıyla girdiği silahlı çatışmalara dair ayrıntılı bilgi vermekten uzak kalırken, kendi saflarındaki ölü ve yaralı sayılarını vermeyle yetiniyor.

Kaynak: AA / Güncel

İsrail Güncel Refah Dünya Gazze Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Murat Celik:

Yaşasın Filistin Devleti

Yanıtla3127
Yakup SGZ:

Allah yardımcınız olsun Sizi yalnız bırakan ümmet utansın

Yanıtla5101
Fatih Sultan:

Kahrolsun İsrail Yaşasın Özgür Filistin

Yanıtla379
Burhan Erden:

Mevla’m size görünmez ordusuyla yardım eylesin inşallah kardeşlerim benim müminler kardeştir ??

Yanıtla366
sinan çayırcı:

Filistinli imtihanı geçmiş biz kendimizi nasıl kurtaracağız mesele o :(

018
Çağatay Çetin:

devamını bekliyoruz inşallah

Yanıtla224
ŞÜKRÜ GÜZEN:

Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah

Yanıtla010
Semih AKDOĞAN:

suçsuz insanların ve sivillerin öldürüldüğü her ülkenin insanının yanında olmalıyız bence de... çünkü yarın birgün bizim de başımıza gelecek olanlar budur! insanlığın yok olduğu her yerde, ister inançlı, ister inançsız olalım gerçek hepimizin gerçeği çünkü ??

Yanıtla07
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title