Haberler

Hareket Eden Kamyonun Altında Kalan Besici Öldü

Abone Ol

Konya'nın Beyşehir ilçesinde besicilik yapan bir kişi, çiftlikte bulunan kamyonun hareket edip üzerinden geçmesi sonucu hayatını kaybetti.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde besicilik yapan bir kişi, çiftlikte bulunan kamyonun hareket edip üzerinden geçmesi sonucu hayatını kaybetti.

Olay, Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü Genek Deposunun arkasında bulunan arazideki küçük ve büyükbaş hayvanların bulunduğu bir çiftlikte meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, oğlu ile birlikte besicilik yapan Mehmet Akbıyık, çiftliğe geldiğinde oğlu Ahmet Akbıyık (41)'ın cansız bedeni ile karşılaştı. Köpek kulübesinin bulunduğu etrafı tuğla, briket, tel ve demirlerle çevrili bir yapıya vurarak duran 42 BCF 43 plakalı kamyonu da gören baba, durumu güvenlik güçlerine haber verdi. Adrese Jandarma ekipleri gelirken, baba Mehmet Akbıyık, güvenlik güçlerine, olayın bir cinayet olup kaza süsü verilmiş olması ihtimali yönünde şüphelerinin bulunduğunu belirtti. Bunun üzerine Jandarma Olay Yeri ekiplerinin de gelmesiyle araştırma ve inceleme genişletildi. Akbıyık'ın cesedi otopsi için Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Jandarma ekipleri kamyonu ve her türlü ayrıntıyı incelemeye aldı. Yapılan otopsi sonucu herhangi bir darp, yara ve boğuşma bulgusuna rastlanmadığı, şahsın kaburga kemiklerinde kırık ve ezilmeler bulunduğu, şahsın hareket eden kamyonun lastiklerinin altında kalarak kaza sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Ahmet Akbıyık'ın olay esnasında çiftlikte yalnız olduğu, görgü tanığı olmadığı için arıza yapan aracı çalıştırmak amacıyla altına yatmış olabileceği, hareket eden kamyonu durdurmaya çalışırken ya da üzerine gelirken kazanın yaşanmış olabileceği değerlendiriliyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orman İşletme Müdürlüğü Ahmet Akbıyık Politika Beyşehir Güncel Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title