Haberler

Harmantepe'de Sosyal Devlet Ve Sosyal Belediyecilik Konuşuldu

Güncelleme:
Abone Ol

Kağıthane Kadın Meclisinin oluşturduğu "Kadın Kent Gönüllüleri" Toplantısının 11. si Harmantepe Mahallesinde yapıldı.

"Kadın Kent Gönüllüleri", Kağıthane Kadın Meclisinin gönüllü bir kuruluşu olarak Mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Belediye çalışmalarına katkı sağlayan, Mahallelerimizin gönüllü kadınları el birliğiyle sokak ve caddelerine sahip çıkıyorlar. Oluşturdukları ekiplerle bulundukları mekânlarda, gördükleri olumsuzluklara çözüm üreten kadınlar, gerekirse 444 23 00 nolu telefon ile Belediyeyle irtibata geçiyorlar.

20 Mart Salı günü, Harmantepe Konferans Salonunda düzenlenen toplantı, saat 14:00 da gerçekleştirildi. Toplantıya Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Eşi Fatma Kılıç ile birlikte katıldı.

Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin'in de bulunduğu programda, Ak Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık ve Yardımcıları Semiha Kocatürk, Nermin Külahlı ve Gülcan Özkaya, Kadın Meclisi Başkanı Nuran sevinç, Belediye Meclis Üyesi derya Uzunboy, Çevre Koruma Müdürü Canan Atasoy, Temizlik İşleri Müdürü Nazmi Kutlu, Özel Kalem Müdürü Levent Dirice ve Ak Parti Kadın Mahalle Başkanı Havva Bilgen de yer aldılar. Programda,"Mekansal Değişimler" CD de izlendi. Kadın Meclisi Başkanı Nuran sevinç, toplantının içeriği hakkında bir açılış konuşması yaptı.

Çevre Koruma Müdürü Canan Atasoy, Ambalaj Atıklarının mavi renkli poşetlerde toplanarak Geri Dönüşüm araçlarına verilmesi gerektiğini vurgulayarak, Kadın Kent Gönüllülerinden büyük destek gördüklerini söyledi. Atasoy, Mahallelerine sahip çıkarak Belediyeye yardımcı olduklarından dolayı gönüllü kadınlara teşekkür etti. Ev, okul, işyeri ve kamusal kuruluşlarla irtibat içinde olduklarını ifade eden Canan Atasoy, pil gibi zararlı atıkların toplanmasında buralara konulan kumbaralardan yararlanılabileceğini de ifade etti.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, Hükümetin Sosyal Devlet anlayışına değinerek, Ak Partinin Sosyal çalışmalarından örnekler verdi. Sağlıktan eğitime birçok alanda güzel çalışmalar yapıldığını söyleyen Tekbıyık Kadın Kent Gönüllülerinin bu konudaki hassasiyetini de dile getirdi.

Tekbıyık, Başbakanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve İlçe Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kadın Kent Gönüllülerinin çalışmalarından memnuniyetini dile getirdi. Fazlı Kılıç, kadınlardan gelen görüş ve düşünceleri değerlendirerek istişare edeceklerini söyledi.

Mahalleli kadınlardan gelen soruları da cevaplandırdıran Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kadın Meclisi Başkanı Nuran sevinç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, ve eşi Fatma Kılıç'ın da sosyal konularda kendilerine yardımcı olabileceklerini ifade ederek, Şehir dışı Kültürel Faaliyetler hakkında açıklamalarda da bulundu. Başkan Fazlı Kılıç, toplantıya katılan bayanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Canan Atasoy Fazlı Kılıç Kağıthane Ak Parti Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title