Haberler

Hastane önünde mide bulandıran olay! Arabada mastürbasyon yapan adamı yoldan çocuğuyla geçen kadın yakalattı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Sultangazi'deki hastane önünde skandal bir olay yaşandı. Aracının içerisinde halka açık bir noktada mastürbasyon yapan şahsı, yoldan çocuğuyla geçen kadın fark etti. Olay anını videoya alan kadının şikayeti üzerine araç plakası belirlenen şahıs, ekipler tarafından gözaltına alındı.

Sultangazi'de dün öğle saatlerinde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi açık otoparkında hafif ticari araçta teşhircilik yapan kişiyi, o sırada çocuğu ile birlikte hastaneye gelen bir kadın fark etti. Öfkelenen kadın cep telefonuyla yaşananları kaydedip teşhirciye tepki gösterdi. Tepki üzerine teşhircilik yapan kişi aracıyla olay yerinden kaçtı. Yaşananları kayda alan kadın polise başvurarak şikayetçi oldu.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri aracın plakasından kaçan şüphelinin M.E. olduğunu belirledi. Şüpheli M.E. Gaziosmanpaşa'da bulunduğu adreste gözaltına alındı. Esentepe Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen şüpheli adliyeye sevk edildi.

SKANDAL ANLARI KAYIT ALTINA ALDI

Şikayette bulunan kadın olay anında yaşananları saniye saniye kaydetti. Görüntülerde yanındaki küçük kıza beklemesini söyleyen kadın şüpheliye tepki gösteriyor. Araca tekme atan kadın 'Arabada çocuklar var' diyerek bağırırken, polisler gelecek kaçma demesi üzerine şüpheli olay yerinden aracıyla uzaklaşıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Ozzy Bjk:

Hadi adam suçlu tamam da, bu yatarak işi yapan adamı kadın nasıl görüyor? Kadın her geçtiği arabaların içine mi bakıyor? Bu videoyu çekmeye başlamadan öncesi var. Hiç kimse demiyor ki abla sen bu arabaların içinde ne arıyorsun diye?

Yanıtla2713
Hakan Arslanoglu:

Arabasında iğne ucu kadar bile kuru yer kalmayacak şekilde yıkatması gerekir. yoksa o arabaya binilmez. :)

Yanıtla422
Beyaz Eşekli Prens:

yuhh bee

Yanıtla513
zübükzade:

Ne var canım bunda ceksin rahatlasın adam millete sacla olmuyor işte ne güzel

Yanıtla64
taner ipek:

Ablam da Quentin Tarantino gibi iyice güzelce çekmiş

Yanıtla19
`Sentinus?? :

İnsanların özgürlüğüne çok karışıyorlar ama sonra özgürlük diyorlar

Yanıtla42
Son Gölge:

Helal olsun ablama be

Yanıtla32
mert barlik:

Abla, o arabayı tekmeleyen ayaklarına kurban senin. İnşallah yakalanmıştır.

Yanıtla14
Kasım Ekşi:

Bu adamın yüzünü neden teşhir etmiyorsunuz.

Yanıtla04
tayfun izgi:

Amca kadın hayranlıkla izleyecek zannetti herhalde ... teşhircilik iyi bir şey değil fakat ülkemiz dede çok yaygın maalesef sebebi açık saçık filmler ....

Yanıtla21
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title