Haberler

Hatay Bağımsız Milletvekili Adayı Nihat Taşkın;

Abone Ol

"Hassa'yaÜzüm, Reçel, Sirke Kırıkhan'a Havuç, Nar Meyvasuyu Fabriksı Kuralacak"

Taşkın; "Hassa'da Üzüm Fabrikası Kururlacak Dağ Turizmine Önem Verilecek Hassa İlçemizde Devlet Bağcılık Araştırma Entüstüsü Kurulacak, Kırıkhan'a Havuç, Nar Meyva Suyu Fabrikası kurulacak"

Hatay Bağımsız Milletvekili Adayı Araştırmacı Gazeteci Nihat Taşkın, Allâh nasip eder Milletvekiliniz seçildiğim takdirde işsizliğe çare olacak, çılgın olmayan mütevazi projelerimin devamı gelecek ve bu açıkladığım projeleri gerçekleştirmek için Ankara'dan beş kuruş istemeden yapılabilecek, sadece Devlet öncülük edecek ve arazi verecek.

Bağımsız Aday Taşkın, açıklamasında Kırıkhan, Hassa İlçemizde Üzüm ürünleri gelişecek ve bir üzüm, reçel fabrikası kurularak, üzüm suyu, sirke, pekmez ve yan sanayi ürünlerinin üretimi gerçekleşirken, ayrıca bağcılığın modernizasyonu için Devlet Bağcılık Araştırma enstitüsü kurulması için elimden gelen tüm gayret ve çabayı gösterirken, Kırıkhan İlçemizde de meşhur Havucu ve Narını en iyi şekilde değerlendirmek için Kırıkhan'a Havuç, Nar Meyva Suyu Fabrikası kurulacağını, bu meyvelerin posalarının da küspe yapılarak, hayvanlara yem olarak dönüşümü sağlanacak.

Hassa'da kuracağımız fabrika sayesinde ilçede 1000 (bin) işsiz kardeşimize istihdam sağlanacağı gibi, dönüşümünü düşünerek bölgede 20000 (yimi bin) kişinin de geçim kaynağı olacak.

Kırıkhan İlçemizde kuracağımız Havuç, Nar Meyve Suyu Fabrikası sayesinde meşhur Havuç ve Narımız değerlenirken, Kırıkhan bölgemizde 1000 (bin) İşsiz kardeşlerimize istihdam sağlanırken, bölgede dönüşümüyle birlikte en az 20000 (yirmi bin) kişinin geçim kaynağı olacak.

Kırıkhan, Hassa İlçemize kalkınmada öncelik tanınması ile ilgili çalışmalar yapacağım.

Tarımda çiftçimizin gelirini arttırmak düşüncesiyle yeni ürünler, 2 ve 3 mahsül ekilerek çiftçimizin gelirini arttırıcı projeleri Kırıkhan'lı Hassa'lı hemşehrilerime sunacağım.

Kırıkhan, Hassa'da meyve ve sebze tarımını geliştirmek, Dağ turizimini geliştirmek için projeler üzerinde çalışarak işsizliği giderecek yatırımlar üzerinde mutlaka çalışacağım.

Kırıkhan-Hassa'da Devlet yatırımları Hızlanacak

Yarım kalan ve başlanan yatırımlar bir an önce bitirilecek, okul, Hastahane, Sağlık Ocağı gibi yerlerin yapımı ve eksiklikleri, Devlet Yatırımlarının Hassa ilçemize gelmesi, eksiklerin bir an önce giderilmesi için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim.

Sevgili Kırıkhan'lı, Hassa'lı hemşehrilerim sizin sorunlarınız benim sorunlarımdır. Sizlerle daha iç içe olarak, bire bir, bir birimizi anlayarak, sorunlara beraber çözüm üreterek, hedeflerimize en kısa zamanda ulaşma çabası içerisinde olacağıma, seçilsem de seçilmesem de bu değindiğim konu ve sorunları, bölgesel sorumlu bir gazeteci olarak her zaman dile getireceğim. Zaman zaman takipçisi olurken, sizleri de ziyaret edeceğim, sizleri yalnız bırakmayacağıma dair söz veriyorum.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title