Haberler

Hatay Beşiktaş Ekibi'nin Gurur Dolu Anları

Güncelleme:
Abone Ol

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri İstanbul'da üst düzey yöneticiler ile görüştüler.

Beşiktaş Kulübü Yönetimi tarafından İstanbul'a davet edilen Hatay Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Kulübün üst düzey yöneticileri ile tanışma imkânı buldular.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, yönetim kurulu üyeleri Seda Seçkin, Mehmet Ezer, Serhat Bahadırlı ve Murat Akın ile birlikte İstanbul'da verimli geçen görüşmelerde bulundular.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu üyeleri, İstanbul'da Beşiktaş Kulübü'nün derneklerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Şeref Yılmaz ile bir görüşme yaptılar.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız yaptığı açıklamada, tanışma amaçlı olarak davet edildikleri İstanbul'da çok iyi karşılandıklarına dikkat çekerek, "Beşiktaş Kulübü'nün derneklerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Şeref Yılmaz genç ekibimizi gördüğünde çok mutlu oldu. Yönetimimizde 3 genç avukatın bulunması ve ilk kadın yöneticinin bizim kulüpte olması ilgi gördü. Yöneticimiz Şeref Yılmaz, 152 dernek içinde bizim ekibin genç ve enerji dolu olması ve kadın yöneticimiz ile farklı ve özel olduğunu ifade etti. Mutlu olduk, gurur duyduk. Yürekten inandığımız BJK sevgimizin, yöneticilerimiz tarafından takdir edilmesi, onur kaynağımız oldu, bize güç verdi" dedi.

BEŞİKTAŞ – GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINI İZLEDİLER

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, yönetim kurulu üyeleri Seda Seçkin, Mehmet Ezer, Serhat Bahadırlı ve Murat Akın ile birlikte, Beşiktaş ve Gençlerbirliği takımları arasında Fi-Yapı İnönü Stadyumunda oynanan heyecanlı maçı da izlediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Yıldız Şeref Yılmaz İstanbul Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title