Haberler

Adana, Hatay ve Adıyaman'da peş peşe 4 büyüklüğünde depremler meydana geldi

Güncelleme:
Abone Ol

Kahramanmaraş merkezli depremlerin artçıları sürüyor. Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde saat 03.20'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 06.03'te ise Hatay'ın Antakya ilçesi 4 şiddetinde sarsıldı. Adıyaman'da ise saat 08.27'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Hatay'ın Antakya ilçesinde saat 06.03'te 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, sarsıntı 7,23 kilometre derinlikte gerçekleşti.

ADANA DA SALLANDI

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde saat 03.20'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, sarsıntı 7 kilometre derinlikte gerçekleşti.

ADIYAMAN, 4.4'LE SALLANDI

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde ise saat 08.27'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD; depremin 7 kilometre derinlikte olduğunu açıkladı. Kandilli Rasathanesi ise 4.4 büyüklüğündeki depremin 5 kilometre derinlikte meydana geldiğini açıkladı.

Adana, Hatay ve Adıyaman'da peş peşe 4 büyüklüğünde depremler meydana geldi

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Tufanbeyli Adıyaman Antakya Deprem Adana Hatay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Nurullah Ak:

Rabbim bizleri sınıyor ibadetlerimizi aksatmadan yerine getirelim mümin kardeşlerim çünkü yüce Rabbim hepimizi öbür dünyada hesaba çekecek

Yanıtla1589
Mehmet Akdeniz:

Sürekli bu depremleri yayınlamakla insanlara korku vermek ile psikolojisini bozuyorsunuz milletin deprem bilimciler devam edecek diye söyledi neler yapılması gerek yönünde yayın yapsanız insanlarda alışır gider

Yanıtla4117
Tutankamon Hoca:

Bu deprem Türkiyeyi komple icinde zengin ve kullhakkı yiyenlerle berAver hepimizi yok etmeli tek dileğim budur onlar villalarında saraylarında sefa sürerken millet cile cekiyor yok edeceksen kmple ülkleyi yok et etmeyeceksen gariban insanlarla uğraşma .. aslında bu bir doğa olayı ala olsun :

Yanıtla4611
Leda Gözübüyükoğlu:

Bu habere gülme emojisi bırakanlar siz neyin kafasını yaşıyorsunuz??

Yanıtla136
Mikail arman:

Bir depremde ülkede devamlı fitne ve siyasi oyunlar peşinde koşan 6'lı masada olursa belki o zaman akıllanır ve doğru yola dönerler.

Yanıtla276
Vedat Arman:

Tufanbeyli aslında Kayseri’dedir. Merkezi yönetim olarak Adana’dadır. Haritaya bakınız.

Yanıtla84
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title