Haberler

Hatay'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Hatay'ın Antakya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin motosiklete çarpması sonucu Ali Alkan hayatını kaybetti, diğer sürücü ise yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HATAY'da otomobilin motosiklet ile iş yeri duvarına çarptığı kazada Ali Alkan (57) hayatını kaybetti, diğer sürücü yaralandı.

Kaza, dün saat 16.00 sıralarında Antakya ilçesi Maşuklu Mahallesi'nde meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, seyir halindeki motosiklete çarptı. Motosikletin sürücüsü Ali Alkan, çarpmanın etkisiyle yola savruldu. Otomobil de bir iş yerinin duvarına çarparak durdu. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye Ali Alkan, hayatını kaybetti. Yaralı sürücünün de hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Motosiklet Ali Alkan Otomobil Güvenlik 3-sayfa Antakya trafik Güncel Emlak Hatay Kaza Motosiklet Güvenlik Kaza 3.Sayfa Emlak Otomobil Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title