Haberler

Hatay'da yaralı bulunan karaca ve 2 leylek doğaya bırakıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürülen karaca ve leyleklerin tedavileri tamamlandı. İskenderun-Arsuz Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'na götürülen canlılar, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince doğaya salındı.

Hatay'da yaralı bulunduktan sonra tedavi edilen karaca ve 2 leylek doğaya bırakıldı.

Çeşitli nedenlerle aldıkları yaralar nedeniyle Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürülen karaca ve leyleklerin tedavileri tamamlandı.

İskenderun-Arsuz Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'na götürülen canlılar, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince doğaya salındı.

Şube Müdürü Nuri Akın, AA muhabirine, jandarma ekiplerince 10 gün önce bulunan karacanın, kurt ya da köpek saldırısında yaralandığının değerlendirildiğini söyledi.

Leyleklerin de Arsuz ilçesinde tespit edildiğini anlatan Akın, canlılara yardımcı olmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Doğa Koruma ve Milli Parklar Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Güncel Yaşam hatay Arsuz Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title