Haberler

Fransa'nın Peşine Düştüğü Boumedienne'nin Türkiye'ye Giriş Anları

Güncelleme:
Abone Ol

Fransız polisinin peşine düştüğü Hayat Boumeddiene'nin pasaport kontrolünden geçişi sırasında çekilen görüntülerini Habertürk yayınladı.

Fransa'daki saldırgan Amedy Coulibaly'nin sevgilisi Hayat Boumedienne'nin Türkiye'de pasaport kontrolü sırasında Sabiha Gökçen Havalimanı'nda çekilmiş görüntülerine HABERTÜRK TV ulaştı.

FRANSIZ POLİSİNİN PEŞİDE

Fransa'daki Montrouge Bölgesi'nde perşembe günü bir kadın polisi öldüren ardından da cuma günü Yahudilere ait bir süpermarketi basan Amady Coulibaly'nin (32) ölü ele geçirilmesinden sonra Fransız polisinin peşine düştüğü Coulibaly'nin imam nikâhlı eşi Hayat Boumeddienne'in (26) izini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Emniyet İstihbarat buldu.

SABİHA GÖKÇEN'DE GÖRÜNTÜLENDİ

Türk istihbaratının tespitine göre Boumeddienne 2 Ocak'ta PC538 sefer sayılı Madrid-İstanbul uçağı ile İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na geldi. Beraberinde ise Mehdi Sabry Belhoucıne (23) adlı Fransız vatandaşı vardı.

KADIKÖY'DE KONAKLADILAR

Yabancı savaşçıların Suriye ve Irak'a geçişlerinin önlenmesi için havaalanları ve gümrük kapılarında kurulan Risk Analiz Merkezi görevlileri, Boumeddienne ve Belhoucıne'in hareketlerinden şüphelendi. MİT tarafından takibe alınan ikili Kadıköy'de bir otelde konakladı ve 3 Ocak'ta otelden ayrıldı. Haklarında Fransa istihbaratı tarafından paylaşılan herhangi bir bilgi bulunmayan ikili İstanbul'da turist gibi dolaştı, 3'üncü bir kişi ile herhangi bir temasları olmadı. Bunun üzerine MİT şüphe duyduğu ikilinin takibini bıraktı. Şüpheliler 9 Ocak tarihli Madrid'e dönüş biletlerini kullanmadı.

POLİS MEDYADAN ÖĞRENDİ

Fransa'daki terör saldırılarının ardından medyadaki haberlerden hareketle Emniyet Genel Müdürlüğü inceleme başlattı. MİT, Boumeddienne ve Belhoucıne ile ilgili takibin detaylarını Fransız istihbaratına aktardı. Telefonu takibe alınan Hayat'ın 4 Ocak'ta Şanlıurfa'ya geçtiği belirlendi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hayat Boumeddiene Habertürk Türkiye Fransa Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

serhıldan Mobil-ANDROID:

isidin destekcisi turkiyye . kurtler ne iside boyun eger nede turkiyeye .

Yanıtla1612
Farklı Bakış:

Hiç kendimize pay çıkarmayalım;Adamlar bizim ülkemize girip çıkanları bizden daha iyi biliyor. Türkiye''nin İşid e giden yolun açık kapısı olduğu ortada.

Yanıtla622
mehmet salih karahançer:

helal olsun o kadına

Yanıtla186
turkey:

Simdi bir tabur askerle girerler suriyeye bahaneleri hazir nede olsa talan ederler orayi sira turkiyeye dogru geliyor. Dostum bu yahudiler cok hizlilar. . (afganistan/filistin/irak/suriye) simdi sirada hangi ulke var acaba ?

Yanıtla318
müslümanMobil-ANDROID:

ne türküm ne kürdüm ben müslümanım. müslüman olmasıktan sonra benim ırkımdan bile olsa dostum değildir.

Yanıtla145
genc bakis:

Türkiye Dinci Terrörist yuvasi olmus neyime. . . bu Kellecilerden kim giriyor kim cikiyor Hükümet bir haber. Birde utanmadan yok desteklemiyoruz diyiyorlar.

Yanıtla126
soylu:

belkide tayyip davet etmistir

Yanıtla412
cenk koçMobil-ANDROID:

türkiye teröristlerin yuvası olmuş. süriyeli özgür suriye ordusu teröristleri hepsi türkiyede dinleniyor gidip orda insanları katlediyoer...bu keza...

Yanıtla115
tan hamdiMobil-ANDROID:

şerefsizler müslümanları fişlemek için bu katliyamı yaptırmışlar bundanda yahudi kokusu geliyor yine

Yanıtla113
uyumaya devam türkiye:

yakaladığınz devede kulak olum bu sadece 1 tanesi sınır kapılarımız elek gibi olmuş makarna süzgeçi mübarek

Yanıtla311
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title