Haberler

Haydi Sinema Keyfine!

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir Büyükşehir Belediyesi, "Yeniden Sinematek" etkinliklerine tarihi Havagazı Fabrikası'nda devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 3 yıldır sürdürdüğü "Çim üstünde Sinematek" gösterimlerinde sıra, ünlü Yunan yönetmen Angelopoulos'un "Zamanın Tozu" filmine geldi. Havagazı'ndaki ücretsiz gösterim Çarşamba akşam saat 21.00'de.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 3 yıldan bu yana sürdürdüğü ve gelenekselleşen, "Yeniden Sinematek" etkinliklerine tarihi Havagazı Fabrikası'nda devam ediyor. 8 Ağustos Çarşamba akşamı, Yunanistan'ın dünyaca ünlü yönetmenlerinden Theodoros Angelopoulos'un "Zamanın Tozu" isimli filmi gösterilecek.

Kendisinin ve ailesinin öyküsünü anlatan film yapmak isteyen bir yönetmenin hikayesinin anlatıldığı film, Stalin'in ölümünden Watergate skandalına, Vietnam savaşından Berlin Duvarı'nın yıkılışına kadar tarihe damga vurmuş olaylara bir yolculuk yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin "Sinematek – Açık Hava Yaz Sinemaları", Ağustos ayı sonuna kadar her Çarşamba saat 21.00'de ücretsiz olarak İzmirlilerle buluşacak. Gösterimler, 15 Ağustos'ta Fatih Akın'ın "Soul Kitchen" filmi ile devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Theodoros Angelopoulos Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title