Haberler

Hayırsever Doğa Sevgisi Aşıladı

Abone Ol

Bu Yıl İzmir'de Eğitim Ve Öğretime Başlayan Fatma Ramazan Büküşoğlu Anadolu Lisesi Bahçesine Onlarca Ağaç Fidanı Dikildi.

Okul Müdürü Salim Atila, öğretmen ve öğrencilerle birlikte fidanları toprak ile buluşturan Ramazan Büküşoğlu, "Doğayı seven insanı sever, insanını seven vatanına milletine hizmet eder" dedi.

Yeni eğitim öğretim dönemine yeni binasında giren Fatma Ramazan Büküşoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri bir sevinç daha yaşadı. Kısa sürede hayırsever çift Fatma Ramazan Büküşoğlu tarafından yaptırılan görkemli binada okuyan öğrenciler yakın zamanda çiçek bahçesinde eğitim ve öğretim alacaklar. Bu kapsamda onlarca ağaç ve çiçek fidanı toprakla buluşturuldu. Hayırsever Ramazan Büküşoğlu, fidan dikiminde duygu yüklü anlar yaşadı. Okul Müdürü Salim Atila, öğretmen ve öğrencilerle birlikte neredeyse her fidanın dikimine katılan Büküşoğlu, doğayı seven gençlerin insanı seveceğini, insan sevgisi ile vatanına milletine değerli hizmetler vereceğini söyledi. Büküşoğlu, "Gençler ben topraktan kazandığım ile bir eğitim yuvası yaptırdım. Bu gün toprakla buluşturduğumuz ağaçlar çamurla beslenecek, ancak sizlere en güzel meyveleri verecek, oksijen verecek, gölgesinde güneşin kavuran ateşinden sizleri koruyacak. Sizlerde nice zorlukların ardından aldığınız eğitimin ışığında bu milletin enerjisi, oksijeni, koruyucu ve kollayıcıları olacaksınız"dedi.

DİKİLİ AĞAÇLARI OLDU

İdareci, öğretmen ve öğrencilere konuşan Okul Müdürü Salim Atila, bu yıl eğitim öğretim dönemine yeni bir binada başlamanın mutluluğunu yaşarken yeniliklerin bununla kısıtlı kalmayacağını söyledi. Doğa ile iç içe bir ortamda başarıdan başarıya koşmayı hedeflediklerini belirten Atila, "Yeni bir bina şimdide diktiğimiz ağaçlarımızla sorumluluklarımız bir kat daha arttı"dedi. Öte yandan her gün artan standartlarıyla yakın süreçte fen lisesi eğitim kriterlerinin yakalanacağına kesin gözüyle bakan veliler, Fatma Ramazan Büküşoğlu Anadolu Lisesi taban puanın artacağını dillendirmeye şimdiden başladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title