Haberler

Hazine Arsası İçin Savaştılar

Abone Ol

Boş Arsaya Yapılan Baraka, İki Komşu Aileyi Birbirine Düşürdü. Pompalı Tüfeklerin Ateşlendiği Kavgada 3 Kişi Öldü, Bir de Yaralı Var.

Boş arsaya yapılan baraka, iki komşu aileyi birbirine düşürdü. Pompalı tüfeklerin ateşlendiği kavgada 3 kişi öldü, bir de yaralı var.

SULTANBEYLİ’de iddiaya göre İbrahim Efendi Sokak’ta oturan Karateke Ailesi, bir süre önce evlerinin karşısındaki Hazine’ye ait boş arsaya eski eşyalarını koymak için baraka inşa etti. Aynı sokakta oturan Çiçek Ailesi’nin fertleri ise evlerinin yanındaki barakaya karşı çıktı. Komşuların arası bu nedenle açıldı. Karşılıklı laf atma, önceki gün iftardan sonra kavgaya dönüştü. Taşlı, sopalı kavgada bir süre sonra pompalı tüfekler ateşlendi. Çatışmada, Karateke Ailesi’nden pencere doğrama işi yapan Halil Karateke ve kardeşi Kadir Karateke olay yerinde öldü. Çiçek Ailesi’nden hırdavatçı Suat Çiçek ile kardeşi Ercan Çiçek hastaneye kaldırıldı. Suat Çiçek de tüm çabalara karşın kurtarılamadı. Çatışmanın ardından mahalleye Çevik Kuvvet sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title