Haberler

Hedefspor, Green Arena Halı Sahada Hazırlanıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Elazığ Hedefspor, kötü hava koşulları nedeniyle hazırlıklarını Amsterdam Green Arena Halı Saha'da sürdürüyor.

Kırmızı-Beyazlılar, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Mardin Kızıltepe Belediyespor maçı hazırlıklarını, yoğun kar yağışı nedeniyle Elazığ Atatürk Stadyumu Sentetik Çim Sahadaki zeminin sıkıntılı olması dolayısıyla zorlu maçın hazırlıklarını halı sahada sürdürüyor.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Elazığ Hedefspor İdari İşler Sorumlusu Fatih Ahmet Çakar, "ilimizde haftalardır etkili olan kar yağışı dolayısıyla sezon başından beri antrenmanlarımızı gerçekleştirdiğimiz Sentetik Sahamızda bazı sıkıntılar oldu. Bizlerde bu sıkıntıları göz önünde bulundurarak ve futbolcularımızın herhangi bir sakatlık yaşamaması için Kızıltepe belediyespor maçı hazırlıklarını Amsterdam Green Arena Halı Sahada sürdürmek istedik. Sağolsunlar işletmesahibi Gökhan Bulut bey takımımıza da destek olarak kapılarını bize açtılar. Kendilerine teşekkür ederim" diye konuştu.

Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Mardin Kızıltepe Belediyespor maçıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Çakar, "çok önemli bir maça oynayacağız. Bu karşılaşmayı kazandığımız takdirde büyük ihtimalle play-off'u garantileyeceğiz. Aynı puana sahip Kızıltepe Belediyespor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağız. Bu takım Türkiye'de ilklere imza atıyor. Kısa bir sürede büyük işler başardığımıza inanıyorum. Destek anlamında Belediye Başkanımızın sadece destek verdiğini ve her deplasmanda araç konusunda bizlere yardımcı oluyor. Bazı destek sözü verenlerde sözünde durmuyor. Acaba başarılı olmak suç mu" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kızıltepe Belediyespor Amsterdam Elazığ Mardin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title