Haberler

Helikopter Kazasında Ölenler Mezarları Başında Anıldı

Güncelleme:
Abone Ol

2009'da Kahramanmaraş'ta meydana gelen helikopter kazasında BBP lideri Yazıcıoğlu ile birlikte hayatını kaybeden Üstündağ, Yancı, Çetinkaya ve gazeteci Güneş, Sivas'ta anıldı.

Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'nde 25 Mart 2009'da meydana gelen helikopter kazasında Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte hayatını kaybeden Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya ve gazeteci İsmail Güneş, Sivas'taki mezarlarının başında anıldı.

ÖLÜMLERİN 5. YILDÖNÜMÜ

BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte geçirdikleri helikopter kazasında hayatını kaybeden gazeteci İsmail Güneş ile dönemin BBP İl Başkanı Erhan Üstündağ, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı ve Belediye Meclis Üyesi adayı Murat Çetinkaya ölümlerinin 5'inci yıldönümlerinde, Yukarı Tekke'de bulunan mezarları başında anıldı. BBP Sivas İl Teşkilatı'nca düzenlenen anma törenine Sivas Belediye Başkan yardımcıları Yılmaz Uysal, Mehmet Avcı, Hayri Köse, Çafer Çongar ile hayatını kaybedenlerin yakınları katıldı. Anma töreninde Kuran'ı Kerim okunarak dua edildi. Anma programı sonrasında Yüksel Yancı'nın yakınları mezar başında gözyaşı döktü.

"ACILARIMIZ GİT GİDE ÇOĞALIYOR"

Olayda ölenlerden dönemin BBP İl Başkanı Erhan Üstündağ'ın ağabeyi Ahmet Üstündağ, anma törenine katılanlara teşekkür ederek, "5 yıldır bizim evdeki ocaklarımız yanıyor. Başkalarına bir şey olmuyor. Hiç kimse Erhan'ı benden çok sevemez. Hiç kimse İsmail'i Melek Hanım'dan çok sevemez. Yüksel'i Turan ağabeyden, Murat'ı da Halis ağabeyden başkası sevemez. O yüzden bizlerin acıları azalmıyor. Git gide çoğalıyor" diye konuştu.

LOKMA DAĞITILDI

Kazada hayatını kaybedenler için BBP İl Teşkilatı tarafından kent meydanında 10 bin kişilik lokma dağıtıldı. Lokma dağıtımına vatandaşlar ilgi gösterdi. Vatandaşlara ayrıca, üzerinde Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte hayatını kaybedenlerin fotoğraflarının yer aldığı 'Sizi unutmadık' yazan afişler verildi.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyük Birlik Partisi Erhan Üstündağ Yüksel Yancı Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

ERSİNersin_4446@hotmail.com:

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANINIZ CENNET OLSUN..İYİLERİN YERİ YOK BU DİBİ DELİK DÜNYADA.. SENİ HİÇ UNUTMIYCAM BÜYÜK REİS.. ELBİSTANLI

Yanıtla02
ERMAN YILDIZerman.yildiz@endirlik.com.tr:

ALLAH RAHMET EYLESİN

Yanıtla02
gurbetasena@hotmail.com:

ahmet üstündağ biraz saçmalamış evet ocagın yanar canın yanar ama geride bıraktıkları cocukları eşleri kadar yanmaz yanamaz imkansız...çünkü eşlerinin yanları boş soğuk yalnız ayağı takılsa eskisi gibi tutanı yok evlatları babasız sizin onlar kadar yanar mı canınız sizin evlatlarınız başı sıkışınca arar gelir yanınıza baba diye onların başında sizin gölgeniz var o gölgesiz kalmışlar kadar dağları yıkılmışlar kadar canınız yanamaz...giden onların evlerinden gitti elbette kardeşsiniz yanarsınız ama bi giden cana anadan eşden evlatdan fazla kimse yanamaz....yaşadım biliyorum....artı okuduk yüksel yancının kardeşi resmen abisinin arkasından para oyunlarının peşinde canı yanan insan bumu komik olmayın allasen allah bilir ya emanetlerine bile sahip çıkmamıştırsınız böyle gösterişe dolaştığınıza göre

Yanıtla01
AFİTAPasena@hotmail.com:

ahmet üstündağ beni güldürdü allahta onu güldürsün.... onları sizden başkası sevemez demek...=) ben cenaze fotoğraflarına baktım da simdi boy boy boyanmış saç bıyıklarıyla bakanlarla fotoğrflarını güldüm canının yangını saçlarını karartmış demekki =) ya saçmalamayın ya rezil oluyorsunuz dışarıdan biz sizlere gülüyoruz ailelerine de sizlere kaldıkları için ekstra yanıyoruz rabbim muhtaç etmesin sizlere onları bende uzun zaman önce eşimi kaybetmiştim ve çocuklarımla kalmıştım eşimin ailesinin tek derdiniz bizim yıllarca biriktirdiğimiz emeğimiz olduğunu gördüm çocuklarımın rızkına göz diktiklerini maaşına evimize arabamıza herşeyde hakları olduğunu söylediler bence sizlerinde karın ağrısı eşlerine ve ailelerine bıraktıkları 3 kuruşa susacak tapacak kadar alçaksınız tv de de izledik bi otobüs kirasına çok sevdiği abisinin katillerinden madalya alanları

Yanıtla00
AFİTAPasena@hotmail.com:

ahmet üstündağ beni güldürdü allahta onu güldürsün.... onları sizden başkası sevemez demek...=) ben cenaze fotoğraflarına baktım da simdi boy boy boyanmış saç bıyıklarıyla bakanlarla fotoğrflarını güldüm canının yangını saçlarını karartmış demekki =) ya saçmalamayın ya rezil oluyorsunuz dışarıdan biz sizlere gülüyoruz ailelerine de sizlere kaldıkları için ekstra yanıyoruz rabbim muhtaç etmesin sizlere

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title