Haberler

Hemşehri Kültürleri Derneğinden Büyükşehir'e Ziyaret

Güncelleme:
Abone Ol

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, yönetim kurulu üyeleri ve hemşehri dernekleri başkanlarını makamında ağırladı.

Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek ile yönetim kurulu üyeleri ve hemşehri dernekleri başkanlarını makamında ağırladı.

Dernek Başkanı Cevdet Çiçek, kendilerine her zaman destek olan Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Çiçek, Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği'nin oluşumunda büyük katkıları olan Manisa Büyükşehir Belediyesi sayesinde büyük bir platform olduklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, derneklere olan desteklerinin devam edeceğini dile getirdi. Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç'e çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cevdet Çiçek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title