Haberler

Hepsi Cankurtaran Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Esenler Belediyesi Spor Kompleksi'nde görev yapan yüzme eğitmenlerine, cankurtaran eğitimi verdi.

Esenler Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu işbirliğinde Esenler Belediyesi Spor Kompleksi'nde görev yapan yüzme eğitmenlerine, cankurtaran eğitimi verdi.

Esenler Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu işbirliğinde Esenler Belediyesi Spor Kompleksi'nde görev yapan yüzme eğitmenlerine 1 hafta boyunca cankurtaran eğitimi verdi. Esenler Belediyesi Spor Kompleksi Müdürü Ömer Keser'in de katıldığı eğitimlerde, 8 yüzme eğitmeni cankurtaran eğitimi aldı. Esenler Belediyesi Spor Kompleksi'nde yaşları 7 ile 14 arasında değişen öğrencilere ve yetişkinlere eğitim veren eğitmenler, havuz içerisinde yaşanacak kazalara anında müdahale edebilmek ve ambulans gelene kadar hayat kurtarmak amacıyla, 1 hafta süren cankurtaran eğitimini tamamladılar. İlk yardım, kalp masajı, suni teneffüs, yaralanmalar, suda boğuşma, su dibinden kazazedeyi çıkarma gibi teorik ve pratik olarak verilen eğitimi, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'nun yetkilendirdiği uzman cankurtaran eğitmeni Fatih Kaplan verdi.

Eğitimin sonunda Esenler Belediyesi Spor Kompleksi'nde çalışan yüzme eğitmenleri, bronz cankurtaran sertifikaları almaya hak kazandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cankurtaran Türkiye Esenler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title